Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanderkaaaaaa

DLACZEGO MI TO ZROBIL???ZALEZALO MI EH

Polecane posty

Gość sanderkaaaaaa

Dzis sa moje urodziny ,a ja zamiast sie cieszyc,to placze! :( Chodzi o chlopaka.Prosilam zeby dzisiaj przyjechal,bo chcialam z nim isc na spacer,itd.A on na to ,ze nie,bo dzisiaj o 16 jest jeden mecz,a o 18:30 drugi i ze chcial odpoczac,ze za to przyjedzie jutro i wczoraj byl.No ok,ale dalej bylo mi przykro,ale postanowilam,ze nie bede sie czepiac.A co sie dowiedzialam?Ze owszem bedzie ogladal mecz o 18,ale z tego 0 16 zrezygnowal i od rana siedzial u kumpla i poszli o 15 grac w noge ;( Ale do mnie nie mogl przyjechac,chociaz na godzine(mimo ze mieszkamy dalej od siebie,autem jakies 20 min.).No przykro mi cholernie i na zlosc jemu,powiedzialam ze NIBY jade do kumpeli na dziale pic.A on mi nie pozwolil,pff.Mam to gdzies :( Jest mi zle,przykro i cholernie okropnie ! :((

Gość plummmm
sanderkaaaaa...a te urodziny to chyba 13....

Gość wyszlabym gdzies
popros mame aby ci urzadzila kinderbal w mcdonaldzie.

jak facet wie ze jego dziewczyna ma urodziny powinien przyjechac sam z siebie bez zadnego proszenia!!! to normalne... widocznie wcale mu na tobie nie zalezy i tyle.

Gość sanderkaaaaaa
Wiedział,ze mam urodziny :( 21 ... On sie tlumaczyl tak,ze przeciez byl wczoraj i jutro bedzie.Ze co to za roznica i ze przesadzam,a dla mnie to mega wazne :(

Gość sanderkaaaaaa
Dziękuję :)

urodziny to urodziny a nie jakis tam normalny, zwykly dzien!!! masz prawo byc zla to normalne kazda z nas chce spedzic taki dzien z kims kochanym powinnas powiedziec mu o tym otwarcie a zreszta co to za koles ktory w dniu twoich urodzin siedzi z kumplami. no chyba ze urodziny swietowaliscie wczoraj to co innego ...