Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziakicia

dziewczyny,podpowiedzcie mi,czy.....

Polecane posty

Gość madziakicia

mogę byc w ciąży?Ostatnią @ miałam 25 marca,moje cykle trwają 31 dni,kochałam się z mężem 2 kwietnia czyli w 9 dniu cyklu.Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę u mnie w tym czasie??Niby z wyliczeń mam dni niepłodne,ale...biorąc pod uwagę żywotnosc plemniczków(chyba do 72 godz,prawda?)istnieje szansa?Kupiłam test i aż mnie kusi zrobic ale poczekam do rana kiedy stężenie beta będzie największe.Od przedwczoraj boli mnie podbrzusze,miałam brunatne plamienie i z brodawek po naciśnięciu pokazało się kilka kropli białego płynu.Jestem w ciąży czy schizuję??;)

Gość ejbisi
Z tymi owulacjami to roznie jest. Niby powinna byc 2 tygodnie przed miesiaczka ale rownie dobrze moze sie przesunac w jedna lub w druga strone wiec jesli kochaliscie sie bez zabezpieczenia to oczywiscie istnieje taka opcja. A chcesz dzidziusia czy nie?

Gość madziakicia
Chcę i to bardzo,mamy już synka,ma rok i 4 m-cy i bardzo chciałabym miec teraz córeczkę:)

Gość w 9 dniu prawdopodobieństwo
jest jednak spore, jesli masz cykle 28 dniowe to owulacje masz 14, spokojnie mogła się przesunąć kilka dni do tyłu i mogłas mieć np 11 dnia cyklu i ciązą gotowa. Ale tylko test poranny wyjaśni sprawe

Gość moze i jestes w ciazy
ale skoro juz bylas to wiesz ze mleko pojawia sie dopiero po porodzie a plyn w brodawkach teraz to nie swiadczy o niczym dobrym wiec pedz do lekarza

Gość fahraaa
Owulacja występuje w 14 dniu cyklu tylko przy regularnych 28 dniowych cyklach. ogólnie określając czas owulacji jest między 10,a 18 dniem cyklu. Biorąc pod uwagę różne długosci naszych cykli nie mozemy okresli ze owulacja jest w 14 dniu cyklu, natomiast mozemy okreslic ze była ona 14 dni temu, licząc od 1 dnia krwawienia.

Gość madziakicia
sama nie wiem,cykle mam 31 dniowe...

Gość ejbisi
No cóż, wróżkami nie jestesmy wiec musisz poczekac do jutra :P a jak nie w tym cyklu to w nastepnym ;)

Gość madziakicia
wiem,wiem....;)

Gość madziakicia
a powiedzcie mi jeszcze dziewczynki jaka jest temperatura w ciąży?Podwyższona?

Gość fahraaa
podwyższona ok 37 stopni. a jak u Ciebie?

Gość madziakicia
to chyba nici z ciąży bo 36,1:(

Gość madziakicia
przepraszam,36,6 ale to i tak za mało na temp. w ciązy..