Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

kocham wszystkich ludzi

Polecane posty

Gość Diabeł z Jersey
mawiają ze nienawisc rodzi sie z miłosci czy cos tam :D 🖐️

panienki Faji* jak juz :D jakos od zawsze wkurzaly mnie u ludzi jakies naprawde nieistotne szczegoly, kazdy mi zawsze powtarzal ze jestem dziwna :D Krzywdy swoja droga ...

mozna sie przyzwyczaic ... poza tym to tez jest i plus, bo sie nie przywiazuje do nich zbytnio . Mam tam garstke ludzi zaufanych, ale oni tez mnie czasem strasznie wkurzaja, ale im tego nie mowia, bo se jeszcze pomysla ze jestem jakas nienormalna czy cos . W sumie dobrze mysla, ale nie chce im przyznawac racji . W ogole zdaje sobie juz sprawe nawet z tego ze za niedlugo zostane calkiem sama, sama jak palec .

Ja dziś doznałem małego szoku bo co niektózy , twierdza że oklamuję moich rozmówców udająć tylko Miłosza. Prawie dwa m-ce nie moglem pisać i ktos sie podszywal nie wiem jak on to uczynił bo przeciez nie znal kryptonimu.

Czasami jest tak że dziś jestes ałamana a za miesiać twoje życie juz nie przepomina tamtego smutnego okresu . Ja nie raz tak miałem i jestem pewien że zycie to sinusojda

mam tak od grudnia, a jak mi sie wydaje ze jest lepiej to na nastepny dzien jest gorzej . Ale jeszcze tu jestem i daje jakos rade . Po cichu wierze ze moj los sie jeszcze odmieni ...

Gość mordercowzlodzieji
tez?Gratuluje choroby psychicznej:)