Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyttrrrr

BIAŁYSTOK - HYDROTERAPIA

Polecane posty

nie wiem czy jeszcze aktualne, ale co tam, moze komus sie przyda :) bylam wlasnie w tym gabinecie, przemila pani wyjasnila jak przebiega proces trawienia, udzielila wielu porad odnosnie zywienia i przeprowadzila fachowo zabieg; szczerze polecam, zeszlo mi ok. 2,5 kg na wadze, czuje przyplyw energii, wiecej plusow na razie nie widze, bo to dopiero kilka dni po zabiegu wielka zaleta dla mnie jest to, ze nie siegam po ziemniaki, mieso, slodycze, chipsy i inne ciezkostrawne produkty, zeby nie zniweczyc efektow zabiegu

Gość ammosla
My teraz własnie sami chcemy taki basen w domu. Nawet juz znalezlismy namiary na fajna firmę www.hydropool.pl I mamy zamiar skorzystac z ich usług.

Gość oossselka
I to jest moim zdaniem naprawde bardzo dobre rozwiązanie zwłaszcza ze tak naprawde stawiasz i na dobre wykonanie - sama firma na pewno jest z tego znana i masz tez urządzenie na lata.

Gość messsla
Super, moje marzenie po prostu zeby miec cos takiego w domu. Ale wszystko jeszcze przede mną i mysle ze na wiosne właśnie bliżej zainteresuje sie tą firmą.

Gość odelska22
To trzeba sie zebrać i chociaż w domku zdecydowac sie własnie na wanne z hydromasażem, a to spokojnie własnie wykonuje tez Hydropool.

Gość ewelinass
Pisałam pracę licencjacką na temat właśnie m.in hydroterapii. Dla tego naczytałam się na ten temat sporo. Hydroterapia nie jest dla każdego są pewne przeciwwskazania. Bardzo fajny artykuł znalazłam ostatnio przez przypadek na ten temat na flexiforum myślę, że warto poczytać