Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-learning....

STUDIA online... zna ktos uczelnie ktore prowadza studia przez internet?

Polecane posty

Gość e-learning....

zna ktos moze studia ktore sa prowadzone w trybie online? zaczelabym drugi fakultet , ale jedne studia juz mam do teo praca, wiec fizycznie bym rady ni byla byc w doch miejscach na raz .. a moze ktos zna szkol e online??

Gość e-learning....
nikt nic nie wie?

Gość calutki dzien na mokradłach
nie

Gość MUSKACZOWAJAJESTEM
JA WŁAŚNIE WYBIERAM SIĘ NA TAKIE STUDIA POLECAM POU (POLISH OPEN UNIVERSITY) 2 DYPLOMY NA RAZ JEDEN LICENCJACKI OD POU, A DRUGI BRYTYJSKI OD OXFORD BROKERS ZASTANAWIAM SIĘ JESZCZE NAD WIAB (WIRTUALNA INTERNETOWA AKADEMIA BIZNESU). JEST CO PRAWDA TAM TANIEJ I KIERUNEK BARDZIEJ MI ODPOWIADA, ALE COŚ TEN POU MNIE BARDZIEJ PRZEKONUJE... JUŻ SAMA NIE WIEM...JESZCZE SIE ZASTANOWIE, ALE NAPEWNO COŚ Z TEGO WEZME:P

Ja właśnie kończę pierwszy rok (w sobotę mam 2 ostatnie egzaminy) na PW. To są moje drugie studia, ale pierwsze techniczne. Ogólnie - jestem bardzo zadowolona; poziom dość wysoki - mam porównanie tylko z dziennymi humanistycznymi, więc to trochę jakby przyrównywać kota do topoli, dlatego więcej na ten temat nie jestem w stanie powiedzieć. Sporo ludzi niestety odpadło już po pierwszym semestrze - to są studia, które wymagają naprawdę systematyczności i samodyscypliny.

Gość Nieprzechylony kondor
Są Studia Politechniki Warszawskiej on line w ośrodku OKNO, ale nie wiem, czy dała byś radę i czy takie kierunki mogą Cię zainteresować.

Gość MUSKACZOWAJAJESTEM
JA JESTEM ZAINTERESOWANA STEDIOWANIEM ON-LINE KIERUNKÓW EKONOMICZNYCH :) NAPISZĘ TU NAJLEPSZE MOIM ZDANIEM: POU- ZARZĄDZANIE- 420/MC UHP- EKONOMIA- 290/MC WSZ- FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ- 280/MC WSBIP- EKONOMIA- 260/MC WSEA- EKONOMIA- 250/MC WIAB- FINANSE I BANKOWOŚĆ LUB RACHUNKOWOŚĆ I FINANSE- 220/MC UEK- EKONOMIA LUB FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ- 210/MC I CO JA MAM WYBRAĆ?? SĄ TAŃSZE SZKOŁY JAK WIDAĆ OD TEGO POU, ALE CZY RÓWNIE DOBRE?? CZY NIE JEST TAK, ŻE W TYCH TAŃSZYCH SZKOŁACH NAUCZYCIELE SPECJALNIE OBLEWAJĄ BO MAJĄ MAŁĄ WYPŁATĘ?? I CZEKAJĄ TYLKO NA ŁAPÓWKI?? POZDRO DLA WSZYSTKICH STUDENTÓW OBECNYCH I PRZYSZŁYCH MUSKACZOWAJAJESTEM:P

Gość Anq25
studia on-line....ja pierdziele niedlugo beda korespondencyjne....a potem przez telefon. Ja nawet nie chce wiedziec jaki poziom reprezentuja soba absolwenci technicznych kierunkow on-lie...a gdzie cwiczenia? laboratoria??!!

Gość vhsgdhys
Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie

Gość cozaroznica
co za różnica jakie studia-dziś wystarczą długie nogi by dostać robote! Staczamy sie jako kraj.

Gość MUSKACZOWAJAJESTEM
TA WYZSZA SZKOŁA ZARZĄDZANIA I BANKOWOŚCI DROGO WYCHODZI:( TO JUŻ WOLĘ POLISH OPEN UNIVERSITY:P MAJĄ NIEZŁĄ REKLAMĘ I SKUSILI MNIE JĄ BOŻE ZAKOCHAŁAM SIĘ I NIE WIDZE JUŻ INNEJ SZKOŁY!! POU MY LOVE...

Gość polaquita 1981
muskaczowajajestem i jak ??? zaczelas studia na POU???? ja tez sie zastanawiam co i gdzie; ze e -lerning to mam jasne ale kwestia gdzie :/

Gość polaquita 1981
E-LEARNING,przepraszam..

Gość gość
jest dużo takich uczelni, moja ulubiona, z której ja korzystałam to American Business Academy wspaniała szkoła, wiele kierunków bez matury.. platforma e learningowa świetne rozwiązanie