Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filiżanka cieplej kawy

Jak wy sobie z tym radzicie dziewczyny ??

Polecane posty

Heja. Wiem ze zwiazek nie moze ograniczac. Jakos nie moge sobie poradzic bo odrazy robie sie jakas zazdrosna z tym ze.. moj facet czasami np wyjdzie z qmplem na kebaba albo jedzie z kolegami sobie na ryby albo gdzies raz na jakis czas chce wyjść. Jak tu sie zachowac?? Jak pokazac mu w takiej sytuacji ze go kocham i ze mu ufam zeby szedl i dobzre sie bawil, kiedy zazdrosc i dziwne uczucia w srodku ??

Gość lalineczka
nie ma rady-musisz robić dobra minę:) poza tym ty też wychodż czasem z koleżankami,

Gość wyszlabym gdzies
a co jest zlego w wyjsciu na kebaby? Moj na mecze lazi a ja przynajmniej moge w tym czasie poplotkowac przez telefon bo inaczej to mi jeczy, ze zajmuje linie:))

czyli co : " Dobrze Kochanie idz i baw sie dobrze :) " nie poakzujac uczuc zazdrosci itp ? Swojego niezadowolenia ??

Nie wiem jakas glupia zazdrosc sie pojawia...

Gość miska zupy
odrobina zazdrości nie zaszkodzi ;) jeśli macie do siebie zaufanie to mimo tego ukłucia w środku, życz mu z uśmiechem dobrej zabawy z kumplami ;) ja jestem straszliwa zazdrośnica :P ale ufam mojemu mężczyźnie więc potrafię mimo jakiegoś wewnętrznego oporu osobiście go wygonić na spotkanie z kolegami :P

Gość ewrer
Jak możesz być niezadowolona z tego że facet idzie pogadać z kolegami? Nienormalna jesteś czy co? Może po prostu nie dojrzałaś do związku z tym swoim dziecinnym egocentryzmem? Jeśli nie stać cię na trochę empatii wobec chlopaka którego pewnie "kochasz" i "szanujesz", to chociaż z rozsądku załóż, że jeśli ty nie robisz z siebie idiotki, to i on nie będzie robił ci trudności, gdy gdzieś sobie wybędziesz. Jednak musisz też popracować nad własnymi zainteresowaniami i umiejętnością ciekawego spędzania czasu niezależnie od innych.

Faakt musze nauczyc sie nie ograniczaac... ale boje sie poprostu, kiedys zostalam bardzo skrzywdzona przez kilka osob.. i teraz boje sie ze to sie powtorzy..

Gość lalineczka
ale czego się boisz? ze na zapiekance spotka kobietę swojego życia i cię będzie zdradzał? pilnowanie nic nie da, jak bedzie chciał to zrobi to w przerwie na kawe w pracy lub po drodze na zakupy pieluch do marketu. Nie upilnujesz a im więcej będziesz ograniczac, tym bardziej będzie chciał się wyrwać.

Gość bbbff
Autorko, dziwnie argumentujesz swoja zaborczosc. Ja tez kiedys wiele przeszlam dlatego obecnie z wiekszym luzem podchodze do zwiazkow. A i sie ciesze ze moj facet potrafi sie soba zajac bo ja sama mam duzo swoich robotek :)

to nie jst normalne, zeby sobie czegos zabraniac. To co to jest wiezienie jakies, czy zwiazek. Jestes zazdrosan, ze facet chce od czasu do czasu spotkac sie z kumplami co s zjesc, pojechac na ryby albo poprostu pogadac :O:O:O:O