Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fertyg54

Zaborcza dziewczyna ? Czy nieczuły chłopak ?

Polecane posty

Gość fertyg54

Witam Odnoszę wrażenie że moja dziewczyna jest zaborcza, czasami myślę jednak że to ja jestem nieczuły.. Wskazują na to podobne sytuacje jak te: 1. Wyjechałem do brata do Krakowa (o czym mówiłem jej już z miesiąc przed) na dwa-trzy dni. Przez ten czas nei dawała mi spokoju, ciągłe sms'y wyrażające ogromną tęsknotę, smutek, płacz, poza tym przed wyjazdem teksty typu "uciekasz ode mnie", 2. Mam zamiar pracować w wakacje, jakieś 6-7 godzin dziennie. Z tego powodu jestem "egoistą", "myślę tylko o sobie", gdy piszę ze będziemy się widywać 3-4 dni w tygodniu to twierdzi że to rzadko ( bo po pracy mało czasu), najchętniej chciałaby żebym nie pracował wogóle i widywał się co dzień z nią. Twierdzi że "wolę pracę niż ją", I że "nie zależy mi na niej".. Co robić ? Kocham ją i nie chcę jej stracić, ale jednocześnie bycie z nią jest męczące momentami.. Jak ją uświadomić zeby sie nie obraziła ? A moze to ja jestem nieczuły bo nie czuję potrzeby codziennie się widywać ?? Proszę, pomóżcie ;(

Gość frufru
ona jest jebnięta, Ty jesteś normalny. uświadom hrabiankę że praca to siła wyższa i że albo Ci na nią pozwoli, albo będzie Cię utrzymywać.

Zaborcza, myśli tylko o sobie wydaje mi się, że ona nie ma jeszcze zielonego pojęcia o życiu i nie wie, że samą miłością człowiek nie wyżyje, a jak wyżyje do nie długo. Nie wiem może porozmawiaj z nią ostrzej. Powiedz, że mimo wszystko kasa jest potrzebna a o pracę teraz ciężko... i że przed sobą macie całe życie :) Myśle że z czasem ta jej zaborczość przejdzie ;]