Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywdzona

opowieści z piekła rodem.

Polecane posty

Gość pokrzywdzona

Czy mozna żądać słuchajcie i gdzie się zgłosić z taką kwestią finansowego odszkodowania od WAMPIRA, który jest w piekle (moim zdaniem na 100%) za ataki na moją osobę. Gdzie to zgłosić?

Gość pokrzywdzona
Ta sprawa powinna być przed trybunałem międzynarodowym. Zostałam zaatakowana - tak uważam przez niemieckiego wampira, ale na podstawie polskiej produkcji o nim. Tak myślę. Przez tego wampira zmarnowałam cały rok życia, a dziś też zmarnowałam niedzielę - taka prawda. Ten wampir powinien mi za to zapłacić. Na dodatek te ułomy kościelne w Polsce głoszą, że ten wampir jest święty. Boże - czy to możliwe?

Gość pokrzywdzona
te wszystkie zmory i tak dalej - za to powinno być zapłacone , nie? Co to ma być - nachodzą i strasza ludzi. To włamywacze. A słuchajcie raz ostatnio - w lutym już było tak, że nikogo w pokoju nagle KUC KUC - ktos mi zakasłał obok. Do porzygania. Cholerstwo, nie? :(

Gość pokrzywdzona
up

Gość wbij mu osikowy kołek

Gość pokrzywdzona
Jak ja jestem świruską to ty kim jesteś? Złodziej! Złodziej! :( UWAGA - idą cygany :(

Gość pokrzywdzona
A dzis wiecie jest święto Miłosierdzia i u nas w kościele nawet obrazu nie wywiesili. Podejrzewam, że jeszcze trochę i po mnie tu. Już mnie przerzuca nie wiadomo gdzie. :( Widać jaka piękna okolica. Sam miód :(

Gość cygany nie są złe
gorsze są francuzy

Gość pokrzywdzona
A w dupie mam francki. Postanowiłam zająć się ...zoo. Już mi przeszła Francja. W Polsce wszystko ci przejdzie chyba - zostanie ci jedynie zoo. Może to tak działa? Ja obecnie jestem na etapie zoo w każdym razie.

Gość hm...tak mi się wydaje
Tak by mi pasowało, że jesteś z Rybnika...

Gość pokrzywdzona
A wy interesujecie się Francją? Co prawda chciałabym mieć w domu świecącą w nocy wieżę Eifla, ale czy takie są w ogóle? A poza tym dom... problem w tym, że ja nie mam domu swojego. To jest problem. Niektóre 16 latki go nie mają, a ja tak :(

Gość pokrzywdzona
Nie jestem z Rybnika, ale coś niedaleko bardzo... a teraz jestem pod mostem. Przez co? Bo mnie zaćmiło. I tyle :(

nie daleko...czyli z Boguszowic:-D

Gość pokrzywdzona
Co najwyżej moge być z BOLEsławca. I tyle. Z Boguszowic nie. Może z Wszowic raczej :( Z Wszowic Szkolnych :(

Ej! Ale fajnie nadajesz, wiesz? Takatroche popieprzona jesteś, ale sympatycznie się to czyta:-D

Gość pokrzywdzona
Wszowice Szkolne leżą w Wielkopolsce. Koło Poznania o ile się nie mylę...

nie wiem...u nas są Warszowice:-D

Gość pokrzywdzona
Można tam zobaczyć galerię zdjęć wszy szkolnych i sposoby leczenia uczniów z tych wszy. Takie ciekawostki. Akurat dla gości z całego świata. Scięte włosy tam też są. Scięte przez wszy. Nie że Holokaust. To też - ale nie w Wszowicach. Mają tam też słynne na całą Polskę sanatorium do leczenia szkolnej wszawicy. Są tam duże kolejki. Tyle wiem.

Gość eff
heeeheheeee he

Gość pokrzywdzona
Warszowice? O Boże - to chyba nowa nazwa dla Warszawy, nie? Nie było konkursu na zmianę nazwy stolicy Po...Po ...Polski?

Gość pokrzywdzona
Mnie się w ogóle wydaje, że Warszawa miała być przeminieniona na Wąchock. Na taką nazwę. Ale póżniej przeszły Warszowice bo Warchlowice źle się kojarzyły - z małymi świniami.

Gość modnisia ze mnie oj tak
ale zianie ja sama o sobie mysle ze czasem mi odpierdala na kafe ale takiej jebuski tu jeszcze nie widzialam, oj wy samotne feministki co wy macie we lbach....hahaha pierdoli sie w glowce

Gość pokrzywdzona
A wiecie jaką ja wysłałam propozycję nazwy dla Warszawy? Bo to trudno wymówić - tak mówili - uzasadniali ten konkurs. ja napisałam Gównatus TAX. Zeby było naukowo i po łacinie. Ale nie przeszło :( Nawet do finału sie nie dostałam... o ile pamiętam oczywiście.

dobra. przyznaj sie co piłaś:-D

Gość pokrzywdzona
krowie mleko. UHT 3,2%. Serio.

zreszta...moze niepiłas ale w ten czy inny sposób cos tam chyba zażyłas?:-D Czy to tak na trzeźwo masz taką wenę do głupot?

Gość pokrzywdzona
Polskie mleko piłam. PISZE TERAZ POLSKA Na niem. Bez to ma 3,2% bo Z Uni ma 1,2% no i to jest lepsze. To z Uni, nie? :(

może Ty jakąś wódkę w czopkach sobie tam aplikujesz, co?

Gość pokrzywdzona
To jest prawda a nie głupoty. A teraz się wyłączam. Pozdrawiam - ale tylko NORMALNYCH ludzi. Czyli trzeżwych dziś o tej godzinie - punkt pierwszy.