Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiemnm

lepiej kupić wibrator osobiście czy w necie

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiemnm

wolałabym w necie, ale trzeba podawać dane osobiste i obawiam się tego, boj esię że jakoś kiedys może to wyjść, a osobiście też się strasznie wstydzę :-O Czy ktoś kupował coś w sex shopie w necie i było wszystko ok?

Gość Krzysio mrrr
ile masz lat???

Gość elizak
osobiscie :) idziesz, ogladasz i wybierasz taki, ktory Ci sie najbardziej podoba. w sex-shopach sprzedaje sie pelno wibratorow, dla nich bedziesz kolejna klientka. mozesz tez zamowic na specjalnej stronie internetowej, gdzie co prawda podajesz dane, ale przysylaja Ci wibrator tak zapakowany, ze nikt nie wie co jest w srodku. normalny karton owiniety szarym papierem i tyle.

Gość jaszczurka salamandra
Lepiej kupić osobiście. Wybierzesz sobie dokładnie to czego oczekujesz. W necie tak nie wybierzesz, chyba że już masz upatrzony i wiesz czego potrzebujesz. A zresztą co to za wstyd ? Wstyd - to jakbyś ukradła go, a nie kupiła:p

Gość lola43
lepiej kupić osobiście. Ja byłam w sklepie samoobsługowym i można dotknąć obejrzeć i zastanowić się. Ja wybrałam najbardziej miękkiego i realistycznego Polecam sex shop w łodzi kilińskiego 20 obsługa dyskretna i nienatarczywa