Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobiet

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość pytanie do kobiet

jak zbywacie facetów którym na Was zależy ????

Gość czarownica heksa
Szybko:) Zazwyczaj mówię ze nie jestem zainteresowana.

Gość isssa28
nie musimy zdobywac

Gość przecinek w zdaniu
najczesciej mowie takiemu ze musimy sie lepiej poznac a ja sie coraz bardziej oddalam

Gość łełełe
ja mam z tym problem. i troche nimi manipuluje. lubie ich bajerowac i tyle nawet jak wiem ze nic z tego nie bedzie

Gość Pustostan Pustych Słów
łełełe dużo lasek tak robi i faceci stają coraz bardziej przebiegli, jak cię kiedyś wyroluje jakiś lowvelas i to tak na dobre to wtedy może zrozumiesz swój idiotyzm

Gość łełełe
Pustostan hahaha nie bój żaby. robie tak od kilku lat i co? i nic! tacy naiwni jestescie. bawie sie Wami jak mi sie tylko podoba a przy tym dupy nie daje. tak wami latwo kierowac

mowie ze: - nie ejstem gotowa do zwiazku - nie mam czasu na bycie z zwiazku, nie chce zaniedbywac chlopaka, wiec wole zostac sama -to by sie i tak nie udalo bo (tu: seria wymowek) - mam kogos na oku - jestem lesbijka -zostalam skrzywdzona przez facetow i juz zadnego nie chce zazwyczaj jednak przestaje miec dla niego czas - rzadsze spotkania, telefony, unikanie kontaktu czasem, gdy mi kompletnie nie zalezy i nic mnie z taka osoba towarzysko nie laczy, to robie z siebie slodka idiotke, ktora nic nie widzi i nic nie rozumie a jej IQ jest na poziomie 10.

Gość umbaumba
lelele jest takie powiedzenie trafaila kosa na kamien hehehe

Gość łełełe
narazie jeszcze nie trafila i zdaje sie ze to nigdy nie nastapi. zreszta nie robie tego zeby ranic tylko lubie flirtowac. zreszta ... macie za swoje. wiekszosc z was mysli tylko o ruchaniu

łełełe Jak nie dajesz dupy to dobrze, problem w tym żebyś sobie za dużo nie wyobrażała bo nie znasz dnia ani godziny, a ja mówie ci że życie to nie jest jakaś czarna dziura w której wszystko znika.

łełełe a większość z WAS o czym myśli?

Gość umbaumba
jeszcze i zdaje sie w 1 zdaniu muwia same za siebie a zycie moze sie zmienic calkowicie w ulamku sekundy hehehe

Gość łełełe
Słuchajcie cfaniaczki wszystkowiedzące. Taka już jestem i tyle. Zdaję sobie sprawe ze nie mamy calkowitego wplywu na swoje zycie i nie da sie wszystkiego przewidziec. Jesli facet poznaje laske to mysli tylko o niej w aspekcie seksualnym (zazwyczaj). Natomiast kobiety na pierwszej randce nie patrza na Was jak na miecho do wyruchania. Taka jest miedzy nami roznica. Wy kierujecie sie zazywczaj instynktem i popędem, natomiast My-Kobiety, rozumem i czasami intuicją

Gość puste gadanie
łełełe a gdyby trafiłby sie ten z mniejszości też byś flirtowała kręcąc nim i widząc że go ranisz ???

Gość łełełe
Tego z mniejszości starałabym się nie ranic. Ja ranię tylko tych, ktorzy na to zasługują. Patrzą na mnie jak na towar do wyruchania. Do takich to nie mam skrupułów. Z dobra mina do złej gry bajeruje ich, podniecam, rozpalam a pozniej i tak nie dostaja tego o czym marzyli, czego pragneli.

Gość umbaumba
sluchac umiem cfaniakiem nie jestem tym bardziej wszytskowiedzacym jaka jestes taka jestes, rub se jak uwazasz ja mysle ze to co robisz jest zle ale to mooje zdanie i moze cie to guwno obchodzic z 2 zdaniem sie zgadam nie muw o czym mysla faceci bo nie masz zadnej pewnosci o czym mysla a czym nie i jak dzialaja ,jedynie co mozesz to sie domyslac zreszta to w sumie zalezy od faceta , a ty zakladasz ze kazdy jest taki sam pewno jakis cie kiedys wyhujal i ccesz zeby tera przezywali to co ty kiedys,a moze i nie nie wnnikam hehehe

Gość puste gadanie
Tego z mniejszości starałabym się nie ranic ??? tzn . w jaki sposób ??? a co jesli intuicja zawiedzie ????

łełełe to ty jestes jakas miss wsi i gminy?

Gość łełełe
Pustostan haha. rzadna miss. poprostu mam to coś co was podnieca i juz. a mieszkam w miescie, nawet sporym. Puste gadanie tych co chca tylko jednego idzie wyczuc na kilometr, nawet im najlepszy bajer nie pomoze

Gość umbaumba
to ktury znas 3 chce tyloko jednego wedlug ciebie jak taka wyczuta jestes?bo wiecej samcuw tu nie ma

Gość łełełe
to się wyczuwa po rozmowie, gestach, spojrzeniu

Gość umbaumba
a po samej rozmowie?

Gość łełełe
przez internet nie. bo tutaj nawet jak wyslesz usmiech :) to moze byc on falszywy. tutaj nawet świety jest w stanie zamienic sie w diabła... a to jest sztuczne

Gość łełełe
widzę ze troche poruszyłam Pana Umbaumba? heheh nie żołądkuj się tak. świata nie zmienisz

Gość umbaumba
dlugo myslalas co odpowiedziec

Gość umbaumba
ja sie wcale nie zoladkuje ja jestem na relaksie caly czas

Gość umbaumba
muwiac poruszylam co masz namysli?

Gość łełełe
Nie wierze z tym relaksem bo wiem ze naruszyłam Pańskie ego. Przykro mi Ja nie wrzucam Was mężczyzn do jednego worka... są wyjątki, ale tych wyjątków tak mało że trudno jest Was nie szufladkowac. P.S. Czasami lepiej dłużej się zastanowic niz pisac glupoty

Gość umbaumba
jezeli nie wrzucasz mezczyzn do 1 worko to raczej przykro nie powinno ci byc mysle