Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojdoggg

Jak nauczyć psa Sikać na zewnątrz lub w jedno miejse!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mojdoggg

Mam szczeniaka 7miesiecy ale wciąż msika mi gdzie popadne zczególnie na dywan................ Jak mam go nauczyć Sikac albo na balkonie albo w jakieś nie wiem pudełko lub cos takiego. Mieszkam w bloku i cięzko mi wychodzić z nim....a przecież tez nie jest cale 24h na zewnątrz..:/ HEEElp

Gość StiVeQ
rozkładaj mokre gazety coraz bliżej drzwi.... najpierw będzie mu się cięzko przyzwyczaić ale po ok tygodniu zacznie sikać na gazety a jak je będziesz ustawiała coraz bliżej dzrwi wyjściowych to poprostu będzie stał przy drzwiach i to będzie dla Ciebie alarm że trzeba iśc z nim na spacer

Gość po co masz tego psa
jak nie chcesz z nim wychodzić? To jest SZCZENIAK. On sika częściej niż dorosły pies i trudniej mu to w jakiś tam sposób kontrolować. Ja sie nie dziwie że sika gdzie popadnie jak juz nie moze wytrzymac bo szanowna pani mieszka w bloku i nie bedzie z nim wychodzić. Krew mnie zalewa jak widze coś takiego

Gość yp up..
pies w bloku to kiepski pomysł... już widze jak leci pod sąsiedni blok żeby piesek zrobił kupkę... fuj... właściciele powinni sprzątać po swoich psach, a w domu to niech załatwia swoje potrzeby w/g uznania