Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja_królewna

Bez wytrysku.... Ciąża? Doradźcie proszę...

Polecane posty

Wczoraj jakoś tak wyszło, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia... jakoś nie mogliśmy się powstrzymać, co jeszcze nigdy nie miało u nas miejsca. Nieodpowiedzialny krok, chwila przyjemności, a teraz stres... Nie skończył we mnie, zrobił zaledwie kilka ruchów po czym wyszedł. Wiele par z którymi rozmawiałam robią to bez zabezpieczenia i nie wpadają. Ale wiem też, że czasami są przypadki wpadek. Co o tym myślicie? Powinnam się martwić?

Gość czemuu takk
Nie martw się w ogóle. Na bank nie jestes w żadnej ciąży. Ja od dłuuuugiego już czasu kocham sie z chłopakiem w sposób,że wychodzi ze mnie przed wytyskiem,i jakos w ciąży ni ebyłam,nie jestem,i zapewne nie będę. Po co ten stresss.

nie bądź taka pewna na niego że wyskakuje przed wytryskiem,bo początkowo tak jest ,ale po pewnym czasie obie strony zaczynają brać to spontanicznie a szczególnie kobieta czuje "zaufanie do partnera" i przestaje sie stresować do czasu aż podczas orgazmu (najczęściej jest to podczas jajeczkowania) zaczynają pulsować mięśnie pochwy facetowi jest tak przyjemnie że odczuwa potrzebę jeszcze jednego pchnięcia i nagle zaczyna się wytrysk w tym momencie gdy jest w ruchu do wnętrza ,wyskakuje ale część spermy jest w środku