Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aż mi wstyd.......

Auto na szczotkę

Polecane posty

Gość Aż mi wstyd.......

Zobaczcie to.Program był emitowany wczoraj wieczorem w holenderskiej telewizji. Policja zatrzymała auto na polskiej rejestracji,Kierowca przejechał czerwone światło i nie miał sprawnego światła stop. http://www.youtube.com/watch?v=jZUwalEiyF4

Gość Aż mi wstyd.......
Podnosze

Gość wielkie mi halo

Gość streść o co chodzi
nie mam głośników

Gość Aż mi wstyd.......
Wielkie mi halo??? Mieszkam w holandii juz kilka lat,place hipoteke,rachunki i podatki.Ostatnio wybili mi pod domem tylna szybe w samochodzie w bialy dzien,prawdopodobnie tylko dlatego ze jest na polskiej rejestracji.A te komentarze na dole ze to jest najwiekszy blad ze weszlismy do unii.A ci polacy,zabrali im samochod a oni chcieli kupic trawe? Wstyd!

Gość wielkie mi halo
to juz trawy nie mozna sobie kupic?:o

Gość Aż mi wstyd.......
Oni jezdzili w kolko,facet sie motal przejechal czerwone swiatlo,zatrzymala ich policja i sie okazalo ze szukaja polskiej ambasady zeby zabrac dziecko.Dziewczyny mowily troche po angielsku i sie dogadali policja podprowadzila ich pod ambasade.Okazalo sie ze kierowca nie ma prawa jazdy,zostawil je w domu.Faksowali to prawko z Polski ale nie mozna bylo nic odczytac.Sprawdzili stan techniczny i widac ze szczotka przytrzymywala tam cos i pojemnik na plyn do spryskiwaczy byl tez luzny.Zabrali auto na parking policyjny bo sie nie nadawal do dalszej jazdy a oni pytali gliniarzy gdzie jest coffieshoop bo chca kupic trawe. No ludzie.

Gość wielkie mi halo
przesadzasz

Gość Aż mi wstyd.......
Nie chodzi o trawe,moga kupic tone jak chca,ludzie oni nas tak wlasnie widza.Samochod byl niesprawny,mial wsadzona szczotke zeby chyba maska sie trzymala.W komentarzach ktos napisal ze jestesmy ludzmi z marginesu.

Gość Aż mi wstyd.......
Nie twierdze ze w Holandii nie ma marginesu,emigranci przyjezdzaja z wielu krajow a ja jestem z Polski i turcy czy marokanczycy mnie nie interesuja.Jestem mezatka i mam dzieci,chce tutaj zyc normalnie i nie chce zeby moje dzieci byly wytykane palcami.Moja corka juz uslyszala glupia polka(maja ojca holendra).Chodzi o to ze wszyscy polacy mieszkajacy tutaj sa podciagani pod wspolny mianownik,jednostki psuja opinie reszcie.

Gość wielkie halooo
no i?????? Wstyd to przynoszą takie "polaczki" jak ty autorko. Są bardziej holenderscy/niemieccy/angielscy/ itd. niż rodowici mieszkańcy. NIE PLUJE SIĘ we WŁASNE GNIAZDO jakie by nie było :o :o

Gość Aż mi wstyd.......
Nie wstydze sie ze jestem polka,mowie to kazdemu kto mnie o to pyta.Moje dzieci mowia tez po polsku,nasz dom jest poski.Obchodzimy wigilie,wielkanoc i ucze dzieci polskich obyczajow i historii.Ale zyjemy tutaj i nasza przyszlosc jest zwiazana z holandia.Mam oczy i widze co sie tutaj dzieje,jak nasi rodacy tutaj zyja.Nie pluje we wlasne gniazdo ale nie wiem czy nie zaczne tego robic.