Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naoomi

POSZUKIWANY PUDER!

Polecane posty

dziewczyny slub mam w lipcu bedzie pewnie goraco mam taka nadzieje ...chodzi o makijaz ,poszukuje pudru w kamieniu badz sypkiego do wykonczenia makijazu ...dodam ze cere mam sucha a swieci mi sie broda ...moze ktoras z was moze mi polecic jaki ekstra puder

Gość Polecam kosmetyki
sa takie kosmetyki o nazwie essence...nie sa to kosmetyki z gornej polki,raczej niedrogie... sama ich uzywam i musze powiedziec ze sa rewelacyjne! niedawno mialam slub i uzylam podkladu essence soft touch mousse.genialnie sie rozprowadza i trzyma naprawde swietnie.pudru uzylam zwyklego matowego,do tego musnelam twarz brazem...nie poprawialm makijazu cala noc choc moja skora tez jest raczej sucha. polecam tez cienie do powiek z tej firmy poniewaz sa super.

Gość glupie uwagi na bok
ja uzywam pastell compact z Max Factor -ladnie wykancza makijaz :)

Gość glupie uwagi na bok
aha i jst to puder w kamieniu,pudru sypkiego nie polecalabym na slub ale wszytko twoja wola!

Gość polecam30
Witaj, Ja polecam Ci puder utrwalający makijaż. Są takie specjalne np. z firmy kryolan https://ssl.allegro.pl/item610442465_puder_utrwalajacy_makijaz_kryolan_75701.html; vichy http://www.apteka-centrum.pl/vichy-dermablend-puder-utrwalajacy-p-1301.html Artdeco ArtDeco - Fixing Powder http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=12414. W trakcie wesela proponuję używania bubułek matujących są świetne i co ważne nie nakładasz kolejnej warstwy pudru a usuwasz świecenie.

wlasnie czekam na kamuflaz w kolku z firmy kryolan ...czytalam same pozytywy na ten temat moze faktycznie puder z tej samej firmy bedzie ok ...dzieki

jesli masz ladna cere bez zadnych blizn syfkow , gladziutka , to ja ci polecam puder transparentny astora. przez to ze transparentny to zostaje naturalny kolor twarzy . uzywam go czasem latem wlasnie poto tylko aby sie skora nie swiecila i trzyma sie dlugo , w zimie do wykonczenia makajazu rowniez idealny. i niedrogi.

Gość polecam30
Naomi napisz jak wrażenia po tym kółku bo właśnie też będę kupować.:)

ja bym na wesele nie ryzykowala i kupila kosmetyki z gornej polki pozniej ci zostana i beda jeszcze sluzyc art deco ma fajne kosmetyki - doradza ci w perfumerii co jest niezbedne

polecam 30-myslalam ze dzisiaj dostane to kolko a tu dupa ostatno cos dlugo czekam na paczki z allegro...a astora poprostu nie lubie nie sluza mi te kosmetyki uwazam ze sa bardzo podobne do soraya tylko pod inna nazwa

Gość Polecam burzuja