Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziza23

Mamo!

Polecane posty

Gość ziza23

witam weszlam tu bo nie umiem sobie radzic nie wiem jak sie odnalezc chociaz wygladam jak by nigdy nic a w serodku przezywam koszmar. Moja mama zmarla miesiac temu byla moja najlepsza przyjaciolka moglysmy o wszystkim rozmawiac a teraz teraz juz jej nie ma zostal zal smutek i pustka i dwa pytania Dlaczego?? dlaczego ona taka mloda pelna zycia i sympatii dla ludzi Dlaczego wlasnie ja Bóg zabrał? i z nikad odpowiedzi.Nie wiem jak funkcjonowac nie wiem jak sie odnalezc jest mi ciezko. Nie umiem pomoc tatcie ktory jest strasznie zalamany i nie wie jak dalej zyc ciagle powtaza ze nie da rady. wszedzie mam zdjecia mamy na ktorych sie usmiecha a ja nie moge sie pogodzic z tym ze ten usmiech juz nie bedzie prawdziwy ze nie powie mi milych slow ani nie doradzi poklotni z mezem boje sie przyszlosci w ktorej juz jej nie bedzie . W pracy jest mi ciezko ludzie traktuja mnie jak tredowata nie umiem sie odnalezc ciagle placze. I w moim sercu jest tez ciagle pytanie gdzie byl Pan Bóg jak go prosilam o pomoc...

Gość ściskam Cię mocno
Cóż można powiedzieć by dodać Ci choć odrobinę otuchy? Nie ma słów takich, które mogłyby zmniejszyć Twój ból. Przeżywasz jedną z najgorszych rzeczy, jakie można w życiu doświadczyć... Masz prawo cierpieć, płakać, być zagubiona. Masz prawo do swojej żałoby i lęku o przyszłość. Nikt nie odejmie Ci Twojego cierpienia. Mogę tylko zapewnić Ciebie, że chociaż nikt nie zastąpi Ci Mamy, to na świecie jest mnóstwo dobrych i wspaniałych ludzi, którzy będą Cię na pewno wspierać. Mogę Ci to zagwarantować :-) Ściskam Cię mocno, myślę o Tobie i wierzę, że udźwigniesz to wszystko.