Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stań w kolejce

dni płodne - pytanie

Polecane posty

Gość stań w kolejce

od wielu wielu lat uzywam metode kalendarzykową i zawsze jakoś udawało mi się nie zajść w ciąże. Od dłużzego czasu zaniedbałam zapisywanie kiedy zaczyna konczy mi sie cykl. mam takie pytanie do Matek lub kobiet ktore znaja temat :) w którym dniu cyklu zaszłyście w ciąże..czy może dokładnie określić dzień w który TO się stanie ? moj cykl trwa przewaznie 29-30 dni. prosze o szczera odpowiedz. jestem doswiadczona i dojrzała kobieta ..ale nigdy jeszcze nie miałam dzieci a czasami sobie myśle ze jestem bezpłodna. :(

Gość stań w kolejce
byłam już tam i wyszło mi - płodne - 19 dzien cyklu .. ale chce wiedziec jak to jest w praktyce.. dziekuje za linka :)

Gość dokladna...
W praktyce ja np obserwuje swoj sluz...np z kalendarzyka u mie wyszlo ze dni plodne mam od 15 kwietnia i faktycznie pojawilo sie nadmiar sluzu i klucia w jajnikach...ja sie zabieram z moim partnerem od przyszlego miesiaca za staranka nad 2 dzieckiem..a ze duzo czasu na to nie mamy tez chcialabym dokladnie wiedziec ale chyba co do dnia sie nie da..U mnie tak samo cykle 29-30 dni a ostatnia miesiaczka byla 4 tego kwietnia...

Gość stań w kolejce
oooo.. zycze powodzenia i trzymam kciuki! no własnie..roznie to bywa.. moj cykl zaczał sie 1 go kwietnia. Czy chciałabym miec z nim dziecko ? za wczesnie! dlatego troche sie boje, ale nadzieja jest :) dziwne :).. nie wiem czy mam wiezrzyc to co mi obliczyło. ile dni moga plemniczki zyc w Tobie ? bo na pewno cos musialo zostac.. nie da sie ich tak wszytkich sie "pozbyc".

Gość Plemniki
moga zyc do 72h ale z tym tez roznie bywa...mi np.nie udalo sie zajsc w ciaze 2 dni przed owulacja i dzien po...wiec najwieksze szanse sa pewnie dzien przed biorac pod uwage czas dojzenia plemnikow do zaplodnienia...

Gość dokladna...
A czemu by nie co bedzie to bedzie jesli jestes normalna zdrowa kobieta pomimo obaw zawsze bedzie radosc z dzidzi:)