Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ffffffffffffffffffffffffffffff

antygmo

Polecane posty

Szanowni Pa艅stwo, To ju偶 ostatni termin (przed wysiewami) kiedy jeszcze mo偶na uchroni膰 polskie rolnictwo i 艣rodowisko od nieodwracalnego ska偶enia genetycznie zmodyfikowan膮 kukurydz膮 MON810 a konsument贸w od niebezpiecznej 偶ywno艣ci z GMO. Od roku interweniujemy w tej sprawie u Ministra Rolnictwa, Ministra 艢rodowiska, Rzecznika Praw Obywatelskich i r贸wnie偶 Premiera RP. W tej sprawie prowadzona by艂a r贸wnie偶 20 dniowa g艂od贸wka � jednak Rz膮d RP nie akceptuje woli spo艂ecze艅stwa i nie reaguje na nasze inicjatywy. !!! Domagajmy si臋 od Prezydenta RP stanowczych dzia艂a艅 w tej sprawie i uruchomienia mechanizm贸w, kt贸re doprowadz膮 do szybkiego wprowadzenia zakazu na MON810 w Polsce. Takie zakazy wprowadzi艂o ju偶 siedem kraj贸w UE w tym Francja i Niemcy. Gotowy list do wys艂ania na http://icppc.pl/pl/gmo/index.php?id=489 (wystarczy wpisa膰 swoje dane) Pod linkiem http://gmo.icppc.pl/index.php?id=488 znajdziecie Pa艅stwo list Szefa Gabinetu Prezydenta RP Pana Macieja 艁opi艅skiego do Ministra Rolnictwa Pana Marka Sawickiego w sprawie mo偶liwo艣ci wprowadzenia zakazu uprawy kukurydzy MON810. Prosimy o nag艂o艣nienie tej akcji i maksymaln膮 mobilizacj臋. Musimy wygra膰 z korporacjami! P.S. Pom贸偶 ICPPC prowadzi膰 kampani臋 przeciwko GMO - czytaj http://gmo.icppc.pl/index.php?id=30

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
up

Udost臋pnij ten post

podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w gore bo bardzo wazne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 very important thing
so i pick it up

Udost臋pnij ten post

oby to co艣 da艂o

Udost臋pnij ten post

WE CAN DO BUT WE MUST FIGHT!!!!! ej kolo, a slyszales o tym ze te zbrodnicze monsanto dosta艂o patent na swinie? 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem ZA

Udost臋pnij ten post

Nasze, Polskie 艢winki??? To mamy durny rz膮d... A tak w og贸le to jestem kobiet膮 ;)

Udost臋pnij ten post

a sorry :) ja tez kobitka :P nie urzad patentowy w stanach, nie wiem, ponoc w polsce ma to byc uznane, jak nie wiesz za bardzoo co chodzi to zapraszam na strone www.stopcodex.info a takze na you tube mozna znalezc filmiki 艣wi艅ski patent bodaj偶e tytu艂... jak chcesz, to gdzies mia艂am liste zapisan膮 na mailu, jak poczekasz i jak chcesz to odnajd臋

Udost臋pnij ten post

no oki, moge poczekac...

Udost臋pnij ten post

Codex Alimentarius - w Polsce znany jako Kodeks 呕ywno艣ciowy - to zbi贸r zasad kt贸re powinny nas chroni膰, a w rzeczywisto艣ci b臋d膮 nas ogranicza膰 i to wszystko jest planowane od 2010: - ca艂a 偶ywno艣膰 mo偶e by膰 napromieniowana bez powiadomienia konsumenta (zob. zezwolenie FDA w USA na napromieniowanie)i mo偶e zawiera膰 dodatki chemiczne oraz pestycydy, b臋d膮c nadal nazywana „偶ywno艣ci膮 ekologiczn膮”(zob. Zielona Ksi臋ga w UE) - wszystkie zwierz臋ta przeznaczone na mi臋so mo偶liwe, 偶e b臋d膮 musia艂y za偶ywa膰 antybiotyki i hormony wzrostu, 艂膮cznie z hodowanymi ekologicznie - mo偶liwe z czasem przydomowa uprawa w艂asnych owoc贸w i warzyw nie b臋dzie mo偶liwa bez zezwolenia (zobacz ustawa w USA nr HR 875 i SR 425) -sprzeda偶 naturalnych witamin, suplement贸w mineralnych i zi贸艂 mo偶e by膰 nielegalna, podobnie jak terapie naturalne stosuj膮ce te sk艂adniki (np.Kanada ustawa C-6 i C-51; UE dyrektywy dot. suplement贸w). Je艣li ludzie pozwol膮 rz膮dowi zadecydowa膰, jak膮 mog膮 je艣膰 偶ywno艣膰 i jakie za偶ywa膰 leki, to wkr贸tce ich cia艂a b臋d膮 cierpie膰 tak, jak ich dusze 偶yj膮ce w tyranii - Thomas Jefferson Jak to czytam to mam wra偶enie, 偶e wkraczamy w dyktatur臋. Co za bezczelno艣膰... nic tylko n贸偶 do r臋ki wzi膮艣膰 i zrobi膰 porz膮dek :o

Udost臋pnij ten post

Poczyytaj sobie te偶 o klubie Bilderbergera; pewnie z nimi wsp贸艂pracuj膮...

Udost臋pnij ten post

ja iwem, to jest straszne i strasznie mnie wkurza 馃槨 taki kurwa tupet, nie?????? no masakra!!! juz to sprawdzam ale w kupie si艂a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 demokracja juz sie skonczyla

Udost臋pnij ten post

zrobmy rewolucje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 demokracja juz sie skonczyla
trzeba wyjsc na ulice!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Zacznijmy od niekupowania kukurydzy. Wszystkim polecam film \"Swiat wed艂ug Monsanto\". Mo偶na pobra膰 z torrent贸w, jest tak偶e na youtube. Film zaczyna si臋 niewinnie, ale po obej偶eniu wasz spoj偶enie na to wszystko ju偶 nie b臋dzie takie samo. Film zawiera fakty, a nie jakie艣 teorie spiskowe. Ca艂y film trwa chyba 2 godziny, niestety usun臋艂i ca艂y z Youtube. Monsanto ma d艂ugi macki. Produkty tej firmy i firm z ni膮 spokrewnionych powinny by膰 zakazane w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 och jak to moglo sie stac
mam film o codeksie alimentarius na dysku a jak i to mi chuje spronuja usunac... :classic_cool: ale to co jest w glowie tego nie usun膮, wiedzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w gore bo bardzo wazne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

up!

Udost臋pnij ten post