Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelelele

Wy też wiecie czego chcecie w życiu i dążycie do wyznaczonych celów?

Polecane posty

Gość lelelele

Jak czytam profile na sympatii, to większość dziewczyn tak tam pisze. Ciekawi mnie co to za cele. Ja np wcale nie wiem dokładnie czego chcę w żyiu ani jak to osiągnąć. Chcę szczęścia, miłości a na to nie ma przepisu:)

Gość szanowna pani bąk
wiem czego chce i stale do tego dążę. lubię puszczać bąki, dlatego jem dużo gazotwórczych potraw :)

Gość lelelele
Pewnie teraz wszyscy chcą pieniędzy i to jest ich celem, do którego dążą. Wykształcenie->kariera->pieniądze....mam rację?

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
Wiem czego chce i kulawo "dąże" do celów :D

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
teraz to ja muszę dążyć do zdrowia poczucia bezpieczenstwa wolnosci i do tego zeby nie otaczac sie wrogami :p wyksztalcenie robie itd

Gość Leckos
Ja raczej ide przez zycie po omacku. I stwierdzenia ze ktoś wie czego w zyciu chce są dla mnie bynajmniej śmieszne. Bo.. jak mozna wiedziec czego się chce skoro tyle rzeczy jest ktorych sie nie sprobowalo? Jestemy ograniczeni i zeby wiedziec czegi sie chce trzeba roznych rzeczy probowac, a takie mowienie wiem czego chce jak jest sie zaraz po studiach jest nie na miejscu. Poza tym, czesto to za czyum tak uparcie "biegniemy" okazuje sie czyms zupelnie zludnym, pozbawionym jakiejkolwiek przyjemnosci. Np. ja- chcialam zawsze podrozowac- dzisiaj podrozuje, ale juz mam dosyc tego podrozowania:malo kiedy spie, malo kiedy jestem w stanie zwiedzic to co chce, czesto nocuje w niebezpiecznych miejscach. Powoli staje sie do dla mnie uciazliwe.