Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica12345

zawiść emerytowi i renciście...

Polecane posty

Gość zazdrośnica12345

Zawiszczę im, a wy? Takie spokojne życie... zazdroszczę wam ludzie. Chorób nie, ale zdrowia tak. Zdrowia na rencie. Ale to mało prawdopodobne choć kto wie. Ale na emeryturze o tak - to zazdroszczę zdrowia. Na takiej porządnej emeryturze.

Gość emerytom zazdrościsz
? Puknij się w głowę. To starsi ludzie, którzy pracowali, więc emerytura im sie należy. Młodzi, zdrowi rencisci to zupełnie inny temat.

Gość zazdrośnica12345
Napisałam że na PORZĄDNEJ EMERYTURZE. I rencie też. Wiesz masz tyle czasu - możesz ciągle wyglądać przez okno!!! :(

Gość zazdrośnica12345
No ale ja jestem stara. Też bym mogła iść na rentę śmiało. Tylko musiałabym stawić się przed komisją lekarską.

emerytura to też strośc, choroby, samotnośc, czasem bieda...ale doczekasz sie i ty.

Gość zazdrośnica12345
Po moich przejściach to nawet emeryturę powinnam dostać. No bo co ? nie chcą mi dac orderu to niech dadzą odprawę chociaż godną....

kto ma ci dać?

Gość zazdrośnica12345
Oj ale mi zyczysz - a dlaczego nie mam mieć dobrej pracy i dobrej emerytury? A po pierwsze - nie chce żyć 70 lat. Już za długo żyję. 28 i miało się skończyć to zycie. I się skończyło - poniekąd. :(

Gość zazdrośnica12345
kto ma mi dać? Głupie pytanie - państwo. Państwo zrobiło ze mnie dziadówę, RESORT, to niech teraz mi płacą. Ja bym ich mogła do Strasburga zapisać za to co ja tu przeszłam. Kit wie co będzie dalej. Nienormalne świnie. Wszystkie papiery dyć mam. Przynajmniej by mi zapłacili w świecie jak tej Alicji Tysiąc. Bo przecież kto mnie tak pięknie urządził w życiu jesli nie polska oświata - w szerokim tego słowa znaczeniu? Zaraz bym na nogi stanęła. Może tak powinnam zrobić? Kto wie?