Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 999999Psss

kto ma racje ? ja czy moj ukochany?

Polecane posty

znam kogoś, kto postąpił podobnie. Choć byli już małżeństwem, nie słuchał jej, no bo przecież facet musi mieć dom.Wszystko z pozoru wyglądało ok, aż któregoś dnia usłyszłam \" nienawidzę tego domu\". Małżeństwo trwa nadal, nadal pozornie szczęśliwe ale czy ONA jest szczęśliwa ? nie wiem........

Gość chyba jesteś nawina
Naiwnie myślisz, że wszystko się ułoży... Jeśli teraz on nie szanuje Twoijego zdania, nie liczy się z Twoimi uczuciami, to myślisz, że po slubie się to zmieni. Wątpię... To jest Twoja decyzja, ale zastanów się, masz jeszcze szansę się z tego małżeństwa wycofać... Poprostu spojrz prawdzie w oczy... Nie będzie to łatwe, ale się zastanów co dla Ciebie jest ważne i czy masz szansę to realizować wspolnie z nim

Gość 9999999999ps
Obawiam sie,ze bede zalowac,ze zostawilam chlopak z ktorym nei kloce sie jest mi dobrze i zostawiam go tylko dlatego z,e bedziemy eskac tam gdzie ja nei chce,ale z drugiej strony widze siebie z malym dzieckiem uwieziona w tym domu uzalezniona od pieniedzy mojego meza, ktory mi moiw,ze musimy zapac pasa i zapomniec o wakacjach brrr a jak tak kocham podroze ...i nie znosze sprzatac.

Gość jjjjjjjjjrze
zobacz jaka jest jego matka?? jak calkiem inna niz ty to lipa.. moja jest inna odemnie a on powiela wzorce z domu