Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wordowa

prawo kazdy teoria

Polecane posty

Gość wordowa

zdawałam teorie jakś rok temu, potem dwa razy praktyczny i zniechęcona odlozyłam to na dalszy plan... teraz zapisalam się z pworotem na teorie mam już ja za pare dni i zastanawiam się czy cos sie zmienilo, czy mojaksiazka z testami jest aktualna, czy posiadacie na ten temat jakies informacje?

Gość wordowa
temat to oczywiscie prawo jazdy

Gość julia szyfon
Z tego co wiem, to kilka miesięcy temu pytania się zmieniły.

Gość julia szyfon
Też odpuściłam sobie rok temu, na razie nie mam odwagi ponownie się z tym zmierzyć:(

Gość wordowa
oj a wiesz moze gdzie np w internecie mozna znalezc nowe pytania?? szukam szukam i nic

Gość julia szyfon
Myślę, że najłatwiej Ci będzie iść do najbliższej szkoły jazdy i kupić tę książkę od instruktora, wtedy bedziesz pewna, że jest aktualna.

Gość wordowa
postanowilam sie przejsc z moimi testami do najblizszej szkoly jazdy.jezeli beda bardziej aktualne to niestety kupie. wiem tez ze taki dodatek byl w gazecie prawnej miesiac badz 2 m. temu ale niestety nie posiadam płyty:(

Gość wordowa
superrr dzieki:)))))))))

Gość bdfgbddgjn
Miałam dokładnie tak samo, w lutym po ponad roku zdawałam testy, porobiłam troszkę na necie i bez problemów zdałam. Żadna filozofia :) Jak wiesz o co chodzi to nawet nie zauważysz zmian :) Ja tam ich nie widziałam :)

Gość wordowa
a jak ci poszlo z egz praktycznym?

Gość wi- olka demolka najpierw zdaj
Wi-olka - Demolka--> zdaj najpierw egzamin i odbierze prawko a potem oddawaj testy. przypominam,ze po pół roku,gdybyś ( tfu ,tfu, odpukać) nie zdała praktycznego,musisz powtarzac testy.

spokojnie:) wciąż liczę, że tym razem zdam ale jestem przygotowana i na powtórkę teorii ( mam płyty z gazety wyborczej i prawnej oraz materiały siostry więc mogę się podzielić z potrzebującą) :-)

Gość wordowa
wiolka wielkie dzieki za pomoc, ale jestem z wroclawia..;)))))))))))) ucze sie z stron, które tutaj od was dostalam, ufff troche juz pozapominalam rzeczy. wierze ze sie uda, ale clo bedzie z praktycznym...ostatni raz ( czyli 2) zdawalam z pol roku temu :((((((((((((((((