Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdndjv

faceciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co wy na to ?

Polecane posty

Gość dkdndjv

Witam Problem banalny. Jestesmy z moim facetem na odleglosc widzimy sie nie za czesto ale sie staramy. Czasami mam ochote poswintuszyc z nim przez telefon na co on ze ni ei ze on tak nie lubi i tak nie umie i ze to dziwne. No i niestety powiedzmy raz na miesiac moj luby wchodzi na czat uprawia sex przez neta z laska po czym do niej dzwoni zeby ona posapala mu do telefonu. Zlapalam go na tym pytajac co on robi wyjasnil mi ze wlazi na czat ale to nic dla niego nie znaczy i ze tak poprsotu. Nie pytalam o telefony ...ale prawda jest taka ze raz na miesiac badz na dwa moj facet uprawi aognisty sex z klawiatura twierdzac ze to nic nie znaczy... Jak sadzicie ma mnie w dupie ?????????/czy ma jakie stakie dziwne zboczenie aaa i moj facet zarzek asie z ez nikim si enie spotyka i jestem jedyna i ze jest bardzo w porzadku w stosunku do mnie

Gość nie jest w porządku
i to wcale :/

Gość lalineczka
ja bym sie strasznie wkurzyła...co, ty mu nie wystarczasz? debil...

Gość dkdndjv
no ale dobra on sie bzyka z ta klawiatura bo ja tego nie umiem inaczej nazwac a mi mowi ze to nic nie znaczy .... malo tego jak juz gada z jakas panna na tym czacie to robi z siebie nie wiadomo jakiego ogiera opisujac jej ze szczegolami co by z nia robil a w praktyce no hmmm...............lipa acha no i dodam ze wchodzi mu sie na czata glownie po jakiejs imprezi ejak mnie niem najczesciej w nocy to chyba nie jest normalne

Gość dkdndjv
a tak sie zastanawiam a moze wiekszosc facetow w zwiazku lubi raz na jakis czas wejsc sobie na czat i anonimowo popisac jakies bzdety z pannami - tz nazwe to ognistym seksem faceci robicie tak czasem ????????

Gość dkdndjv
a to jego wchodzenia na czata i wypisywanie co on by to nie robil z tymi laskami a w praktyce jest słaby ...niestety to raczej jakas moja wina czy co...bo nie czaje wirtualnie wypsuje jaki on to nie ogier a w praktyce jest zmeczony wiecz\nie go cos boli i fakt ten sex jest ale taki sredni powiedzmy

Gość Pustostan Pustych Słów
To zalezy, nauka i medycyna mowia ze to normalne... odchylenia.

Gość dkdndjv
wicie powiem anonimowo ja mam poprostu doła ...jak się kochamy i owszem jest fajnie ale tak bez polotu ........no powiedzmy srednio...jego kondycja fizyczna jest fatalna ....a tam wypsuje co on by to nie robil i jak dlugo......do mnie mowi ze to nic nie znaczy jak to odkrylam wiec czemu zachwouje sie w łózku jak kłoda i ja sobei wtedy mysle ze jakas byle panna z czata jest lepsza odemnie wirtualnie niz ja na zywo acha a jak nie jest zmeczony i ma dzien powiedzmy raz na 5 miesiecy to jest ekstra sex z jego inicjatywy

Gość dkdndjv
no niezupelnie bo widujemy sie nie za czesto t nie za czesto tz co 3 - 6 tygodni ....wiec akurat co 3 nasze spotkanie jest spoko....a wczesniej widywalismy sie praktycznie codziennie i sex fajny byl raz na miesiac....tz sex byl czesto ale taki sredni...wymuszony

Gość stylowaa
może z Toba przez telefon świntuszyć nie chce,bo mu się to kojarzy z łatwymi pannami z internetu?

Dopalam dzis kazdemu a to ty masz seks raz na 5 miesiecy czy autorka? Chory jest chlopak i tyle pewnie niedozywiony, najpierw to trzeab sobie o chlopa zadbac a nie tak po macoszemu.

sex sexem, ale to jest jakies dziwne, ze facet ze sowja kobieta nie umie sie nakrecic przez telefon, a nawet nie chce, a inne bzyka wirtulanie, a potem do nich dzwoni :O:O

to jest normalne, nie traktuj swojej dziewczyny jak dziwke. Problem w tym ze jest jakis problem.

Gość stylowaa
no bo on może dzieli kobiety na te do świnstew i na te do życia i z taką porządną świntuszyć nie potrafi :(

No to niech zadzwoni do niego i powie ze jest z agencji albo jakiejs rozowej liniii i niech swintuszy. On ja rozpozna i stwierdzi ze to taka sama jak te z sksu przez klawiature i finito. Problem sie rozwiaze sam.

Gość stylowaa
ojć :(

Gość dkdndjv
hihih dla mnie problemem jest to ze moj facet bzyka sie z klawiatura tz z jakimis pannami wypisujac im jakis chore rzyczy .........tz chore bo on w łózku zachowuje sie jak kloda raz na jakis czas ma jakis pomysl i jest super ale wszystko raczej jest z mojej inicjatywy - twierdzi ejest mu najlepiej na swiecie w łózku oczywiscie ze mna a ma spore doswiadczenie no a jak przyjdzie co do czego to sex mamy sredni bo on jest zmeczony ...albo cos go boli ...jak juz zaczne to albo twierdzi ze nici z tego bo jest zapracowany albo cos go boli .... ajak ma wolne to i owszem jest udany sex ale w glowie mi sie nie miesci ze jakas dupa sapie mu do telefonu i ze on do niej wydzwania tz do roznych acha moj luby jako tako nie robi tego anonimowo od razy wysyala swoj profil na naszej klasie takiej pannie i dzwoni do niej - zenada acha zdarzaja sie mezatki

Gość stylowaa
Dupcia dokładnie. W ogóle jakie autorka ma korzyści z tego związku,widzą się rzadko,seks nie za bardzo ,do tego jakieś chore,nieprzeciętne zachowania. Autorko kopnij zboczeńca w dupę i po kłopocie

Gość dkdndjv
dupcia merzenie no wlasnie ja sie nad tym zastanawiam moj facet ma 32 lata i raz na jais czas wlazi na tego czata i uprawia seks z kalwiatura tz raz na miesiac badz raz na dwa ...i wtwierdzi z eto nic kompletnie nie znaczy ..potem jakos tak te laski pisza do niego ale on je powiedzmy zlewa - nie ma tego jakos wiele tz tych lasek ale bylo pare juz . acha dodam z emoj facet ma straszne kompleksy dotyczace swojego wygladu - ma poprostu bardzo duza nadwage - mi to nie przeszkadza - pozatym ze proboje go mobilizowac do zrzucenia wagi i nawet troche sie udaje ale potem efokt jojo. moj facet nawet nie rozbiera sie na plazy ....a w necie prawziwy ogier ...krol sexu z kalwiatura

Gość dziwny ten układ
to się nazywa syndrom Madonny i dziwki... czyli np niektórzy żonaci nie potrafią robić niektórych "zboczonych" rzeczy ze swoimi żonami, matkami ich dzieci bo uważają że tak "nie wypada" że przecież nie powinno się, więc odpada np seks oralny (przecież ona tymi ustami całuje nasze dzieci", seks analny, przebieranki, zabawy w sado-maso czy inne takie....) w ich głowach kobeity dzielą się na te którym należy sie szacunek np żony, matki i dziwki z którymi realizują swoje fantazje seksualne to jakaś taka dwoistość postrzegania kobietyi pewne zahamowania, poczucie wstydu, no i w efekci ekończy się to tak że nie ma prawdziwego porozumienia z partnerką, lęk przed rozmowami o tym czego naprawdę pragną, kończy sie to albo zdradami albo wizytami w agncji

ok, facet jest gruby, sex z nim o dupe potluc, widzicie sie co kilka tygodni, on sexi sie z innymi przez neta, wysyla swoj foty i dzwoni do innych dup sapiac przy tym niemilosiernie :O Podaj mi chociaz dwa powody dla ktorych z nim jestes. Bo to albo prowo jest, albo sobie jajca robisz

Gość dkdndjv
o wlasnie ciekawa ta wypowiedz ....moj facet twierdzi z enei wypada uprawiac sexu przez telefon - jak mu nawet napisz ejakiegos goracego smsa to on sie wtsydzi normalnie tego ..jakies powiedzmy niegrzeczne rzeczy tez robimy .......no ale to co on wypisuje tym laska to masakra ....acha to taki typ ze w stosunku do mnei nie jest romantyczny zwraca sie do mnei po imieniu a do tych dup z czatu wypisuje sloneczko kotku albo jakies inne cukiereczki to tez raczej nienormalne a i zyczy im milego dnia albo pyta co u nich jak spaly i ze dziekuje im za mila rozmowe i ma nadzieje z napisza cos do niego i takie tam jakies sztuczne slodzenia ...a znam tego goscia i on tego serio nie lubi ..........wiec tez nie czaje

Gość dziwny ten układ
dodatkowo Twój facet zdaje sobie sprawę że jest kiepski w łóżku, nieatrakcyjny.... podbudowuje swoje ego więc czatami i sekstelefonami bo tam jest panem sytuacji (niestety nie jest nim w waszej sypialni) nie chce świntuszyć z tobą bo tę rozrywkę kojarzy z tanimi panienkami z netu i ty jakoś do tej wizji mu nie pasujesz ( za dobrze go znasz, wiesz jaki jest naprawdę w łóżku itp) słowem nie nakręciłby się tak w rozmowie z tobą bo od razu rozmowa by mu się kojarzyła ze średnim seksem jaki macie, nie byłby w twoich oczach supermacho i nie czułby się pewnie jak z obcymi kobietami, rozmowa z tobą nie podkręca jego ego, nie ma nic z iluzji i egzotyki zupełnie nei wiem co ci radzić

Gość dkdndjv
dupcia marzenie to nie jest prowokacja serio. a jezeli chodzi o powody to jest wyrozumialy dla mnei ja sie szybko denrwuje i irytuje...wszystko zawsze racjonalnie stara mi sie wyjasnic ...jst zaradny ..ma poczucie humoru ......jest inteligentny..moglabym podac wiecej powodow dla ktorych z nim jestem ale wlasnie tamtego ja nie rozkminiam

Gość dkdndjv
dziwny ten układ dzieki z ate słowa serio - wies zju zkiedys mialam probemy z tym seksem ....powiedzialam mu ze jak ma to tak wygladac to ja dziekuje bo seks jest sredni a jak by nie patrzyc to bardzo wazne jest ....i powiedzialam mu ze mam wielu kolego i jeden dodatkowy ktory mieszka daleko nie jest mi juz potrzebny - wiec on sie zmobiliowal i nagle sex byl super... a i jeszcze jedno on ma naprawde duz ekompeleksy poniewaz nawet nie sciaga koszulki w łózku - co mnie wkurz ai irytuje masakra ja sama nie wiem co mam robic powiedzie cmu sluchaj poniewz raz na miesiac bzykasz sie wyrtualnie to ja zegnam - głupota

Gość dziwny ten układ
w sumie z tego co piszesz to wynika że on tak naprawdę dzwoniąc do tych panien uprawia seks sam ze sobą a one jedynie mają być tłem na którym on rysuje swoją postać supermacho, żałosne jak diabli te telefony to jakiś taki rytuał od którego się uzależnił sorki ale mnei się to kojarzy z z 13 letnim kolesiem pykającym w gierki i udającym w wirtualu superbohatera.... żenua na całej lini jedyne co jest dobre w tej historii to to że seks nie jest zły przez Ciebie i Twój brak doświadczenia, fantazji czy pasywność ale przez to że koleś ma zrytą psychikę....chyba za długo bawił sie w wirtualny seks i nie potrafi się realizować w realacji z prawdziwą kobietą

Gość dziwny ten układ
musisz z nim pogadać, nie wiem wkręcić mu że ty chcesz z nim zabawić się w taki seks telefon, może jakieś gadżety ? podpatrz te panienki z netu jakie wybiera, w co się ubierają itp może zainstaluj kamerkę i skypa i zadzwoń kiedyś do niego, zrób jakiś bardziej seksowny makijaż, jakaś bielizna inna niż zwykle.... musisz przynajmniej spóbować może to coś da, odgrywaj rolę, np zmień imię, przedstaw mu sie np jako napalona nimfomanka gimnazjalistka, do neigo zwracaj sie np imieniem które on Ci zaproponuje itp udawajcie że się nei znacie

Gość dkdndjv
nie wiem ale tak jak pisze on ma 32 lata wiec mlodym chlopcem nei jest. Acha nasz seks od poczatku byl taki sam tz na poczatku byl czesto bardzo ale hmmmm trwal jakies 3 minuty i moj luby konczyl twierdzac ze sie tak napala ze masakra ......wie ze ja grzeczna w łzoku raczej nie jestem ale mam dosyc tylko mojej inicjatywy ....a genralnie on z tymi pannami z czatu jest mega seksualny rzadzi nimi rozkazuje ...szok a z emna w łokzu jak potulnu baranek twierdzac ze ja jestem lekkim perwersem bo np chc rozmawiac erotycznie przez telefon albo jak powiem mu cos normalnie erotycznego to on patrzy sie w ziemi ei mowi eeeeeeeeeeeeeeeee jak bysmy sie nei znali