Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klatwa kwadratowej szczeki

Kwadratowa szczeka to koszmar

Polecane posty

Mam kwadratowa szczeke i tego nienawidze. Nikomu sie to nie podoba a ja nie umiem tego ukryc. Pomocy!!

Gość lalineczka
u faceta kwadratowa szczęka jest ok ale u babki to fuj...Spróbuj może zrobić sobie jakąś fryzurkę maskującą.

Jestem zalamana. Poradzcie cos bo juz nie wiem co robic. Na operacje pozwolic sobie nie moge bo nie stac mnie. Co za okropnosc.

Gość Powinnać
nosić włosy bez grzywki okalające twarz w stylu Salmy Hayek, ona też ma kwadratową szczękę

Ah, to moja szczeka jest taka jak na tym ostatnim obrazku. Dzieki za otuche :)

Gość jestes niesprawiedliwa
wiesz ile jest chorych i oszpeconych choroba lub wypadkiem, nie mowie juz ludzi ale wlasnie mlodych kobiet. One dalyby wiele aby miec takie problemy jak Ty, a co powiesz o bliznach po oparzeniu na twarzy? lub dziewczynkach z zajecza warga? Uwazasz ze spotkalo Cie takie wielkie nieszczescie? Zastanow sie troche..,.

A skad ty mozesz wiedziec co ja przezywam. Pomagam chorym, pracuje jako wolontariusz. Stykam sie z cierpieniem codziennie co nie znaczy, ze kwadratowa szczeka nie moze byc moim problemem. Cos co dla ciebie jest niczym, moze byc koszmarem dla innych.

nie lubie takich gadek bo ktos ma gorzej bo nie ma rak ni nóg to ja juz nie moge miec kompleksów nasze problemy sa naszymi najwiekszymi problemami i tak juz jest swiat skonstruowany.czy dlatego ze ktos jest poparzony czy ma zajecza warge to ma byc dla mnei pocieszajace ze ja mam wielki nos np nie nie jest to dla mnie pocieszajace

Gość a idzcie stad precz
maszkarony na cafe siedza, albo kwadratowe mordy albo wielkie kinole :-0

Gość miska zupy
uwielbiam facetów z silnie zarysowana szczęką ^^ mrrrrrrrrrrrrrrrr [; ale u dziewczyn mi sie jakoś nie podoba kwadratowa szczęka :O

Gość hfnfgng
Kwadratowe szczęki u kobiet przykuwają moją uwagę i bardzo mi się podobają. Detale, takie jak płatki uszu, kolczyki, kosmyki włosów, linia podbródka i szyi, są jakoś tak ładnie zaznaczone dzięki wyrazistej linii szczęki. Podejrzewam że twoja "wada" jest tak naprawdę zaletą. Mam nadzieję że w końcu to zauważysz! Prawdę powiedziawszy to ja ci zazdroszczę! (Sama mam kiepsko zaznaczoną żuchwę i np gdy przechylam głowę, nie wygląda to tak wdzięcznie.)

dzieki za otuche ludzie :) jakos lzej na sercu od razu.

Gość szczęki 2
ja mam taką i to jeden ze szczegółów, które w sobie naprawdę lubię. Taka szczęka nadaje twarzy wyrazu. Nie wygląda się jak z wyprasowana, bezpłciowa twarzą bez charakteru :-)

Gość Pustostan Psutych Słów
Gorsza jest kwadratowa glowa

szczęki dwie co to jest twarz bez charakteru? Nie podskakuj!

szczurek :>

Gość adam z pułtuska
Anita Werner z Faktów TVN ma kwadratową.I te jej oczy. Bajkowa jest po prostu ... :):)

Gość sama ona jeszcze P
Ja też mam kwadratową twarz i wyglaa to okropnie, nie wiem jak to maskować.. Ktos , kto ma subtelna twarz moze sie cieszyc !! Bo kwadratowa jest małokonieca .. blleee... ;(

Gość korba dp
a mi się baaaardzo podoba u kobiet kwadratowa szczęka. Np u Olivii Wilde. Jest śliczna i ma dobrą fryzurę :) Może zapuścisz włosy i układaj sobie na piance, żeby nie byłky proste, bo będzie Ci to podkreślać twarz ale takie lekko falowane :) Ja mam gorzej, bo mam okrągłą twarz przez co wyglądam jakbym byla gruba ;/

Gość mitchmitch
mam fetysz kobiet z kwadratowymi szczękami, gdzie jesteście moje piękności? :) wrocław, zielona góra, poznań? pisz! :)

Gość Stan420
mi jako mężczyźnie w wieku 28 lat również się podobają kwadratowe szczęki u kobiet... a jak ma do tego jeszcze wydatne kości policzkowe to już w ogóle poezja :)

Gość gość
a mi sie raczej nie podobaja ale sa gusta i gustliki

Gość gość
kwadratowa szczęka jest fatalna, bo pomimo, ze dziewczyna jest szczupła to i tak wygląda jak ulane loszysko

Gość gość

po prostu zazdrościsz 😉