Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comyslicie

EWELINA- co myślicie o tym imieniu?

Polecane posty

Gość wiesniackie i tandetne
:o 🖐️

Gość nie podoba mi się

Gość nikogo nie ma wiec...
trafila mi sie bratowa o takim imieniu i :O krotko mowiac zle sie prowadzi, dlatego ewelina kojarzy mi sie z ...puszczalska, sorry eveliniatko

Gość ale Wy glupi
przeciez charakter ludzi nie zalezy od imienia...zal

Gość brzydkie imie
takie nijakie i kojarzy się z prostą wieśniaczką :)

Gość zazdrośnice
zazdrościcie że ktoś ma oryginalne imie... Sandrom, Pamelom i Andżelikom też zazdrościcie ?

ale wy glupi nie masz racji, imie jakie nadaj nam rodzice w jakims stopniu wplywa na nas, poczytaj a przyznasz racje:)

sandra,:) kIm, moze byc, pamela:O anderson, bez komentarza, andzelika np, borys:p inteligentna ale ta z filmu psy, juz mniej, wiec...:D

Gość a ja znam dwie agaty
i wyobraz sobie ze jedna sie kurwi , a druga jest subtelna, ladna, grzeczniutka wrecz jak zakonnica dziewczyna. i co na to powiesz madralo? :O takie teorie jak to ze imie ma wplyw na czlowie to se wsadz w dupe bo to dla jakis malolat co czytaja bravo jest :O

Gość heheheh i juz jakas wiesniara
o tym paskudnym imieniu poczula sie urazona heheheh zalosne :)

Jesli Ewelina to oryginalne imię, to nie wiem co byście powiedzieli na moje pierwsze imię? Nie dość, że mało popularne, to jeszcze charakterystyczne i wszyscy zaraz mnie zapamiętują, zero anonimowości.

a ja znam, skad wiesz, moze ta druga ma dwie twarze;) moge pisac, co mi sie podoba, ty nie musisz mnie czytac, mozesz czytac innych:D

pisalam tez o andzelikach:P ale chyba ci to umknelo, i co????

Gość Joasinkatrzepcinka
ohydne i niewiadomo jak do tego wołac - Ewe?? co to jest Ewe??

Znam jedną i jest dwulicowa. Okropnie dwulicowa. Więcej nie znam a na podstawie jednej nie mogę wsadzić wszystkich do jednego worka.

Joasinkatrzepcinka, ewe?:o do mnie ewka po prostu mowia albo ewela, jak im sie nie chce ewelina.

Gość tulipanj
joasinka? sama masz hu**owe i dlatego tak piszesz, a ty masz pewnie asieńka? aśka, asia, o matkooo!! zgroozoo jak to brzmi,,,, jak sraśka, pelaśka, ,kaśka, baśka, aśka, ale aśka jest ohydne i obrzydliwe jak stare gó**o!!! dosłownie!! wogole NIE POJMUJE jak mozna miec na imie: asia, aśa,aśia, przeciez to nawet nie wygląda na imie, jak zagraniczni dowiadują się ze to imie to pękają ze śmiechu. no nie mogą uwierzyć, powtórz sobie imie "asia" chocby z 6 razy, to zrozumiesz o co chodzi;) a Ewelina? to bardzo stare polskie imie,cóż bardzo stare i dostojne imię, znana hrabianka Ewelina Hańska....te imie długo było bardzo rzadko spotykane, pozniej sie spopularyzowało, jednak wciąż nie jest tak często występujące.Moja siostra ma na Imie Justyna, jak znana hrabina Tekla Justyna Krzyżanowska, albo Justyna Barońska, mniej znana Kurcze mamy z siostrą takie piękne imiona , można je odmieniać przepięknie na milion dwiescie sposobów:Ewelinka,Ewelincia,Ewelinia,Ewelcia,Ewelka,Ewelajna,Ewela,Ewcialina.... Ewelineczka,Justynka,Justysia,Jusia,Justyncia,Justyneczka,Justysia;****** Córkę bym nazwała Karolinka ;)takie piękne i kobiecie. ja pier**le! cały czas nie mogę z tego A-S-I-A! BUUUUUUUUUUUUAHHAHAHAHAHHAHAHH

Gość gość
Brzydkie, babskie i wsiochowe

Gość gość
Odkad pamietam nie lubilam tego imienia zawsze mowilam tylko nie ewelina i wioletta

Gość tulipanj
pochwal sie swoim

Gość tulipanj
no niezła żenada :)