Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iryna

Moja Matka

Polecane posty

Gość iryna

doprowadza mnie do depresji pomimo tego co dla niej robie od 5 lat jest za granica ja obecie mieszkam z babcia ktora jest bardzo ciezko chora od marca zeszłego roku przeszłam razem z nia operacje 3 zawały dalej walcze o jej zycie zawaliłam studia ale dalej walcze zeby jej skonczyc . A od matki słysze cały czas wyzwiska i wypominanie , kadej złotówki mimo ze pieniadze ktróre przysyła starszczaj jedynie na leki i na rachunki jak ja poprosiła o pieniadze na fryziera chociaz wiem ze wtedy miała to powiedział ze mi nie potrzeba . Chciałabym sie wyprowadzic z jej mieszkania ale nie moge zostawic babci , ktora jest lezaca ktora bardzo kocham .Ale zycie jakie za to gotuje mi matka mnie wykancza jestem wrakiem człowieka w wieku 23 lat .Jak byłam mała tak do 13 roku zycia byłam gruba na dzien dobry takie małe dziecko słyszało od matki ty gruba swinio . Nie moge na nia patrze wyzywa mnie przy pwszystkich nawet nie zawachał sie tego zrobic przed moim wykładowca .Chciałam sie zapytac jak byc ponadto .A jeszcze dodam ze mam brata ktory tez z nami mieszka i tez cały czas mnie wyzywa i bije nie jestem w stanie sie przed nim obronic jest silniejszy ja mowie matce ze znowu mnie pobił ze znowu mnie wyzywa czy znowu ukradł pieniadze to mówi a moze i dobrze ci zrobił .Nie chce sie litowac nad soba pytam szczerze o wyjscie z sytuacji.

Gość Spis tematów
o kurcze ! znajdź chłopaka i niech na trzaska braciszkowi to na dzień dobry a reszta się ułoży .

Gość Pustostan Pustych Słów
Twoja matka jest głupią sfrustrowaną kwoką. Pewnie ojciec was zostawił. Takich potencjalnych matek na Kafef jest mnóstwo niestety. Do fryzjera nie musisz chodzić a lekarstwa nie dziwie się są drogie jak pies.

Gość iryna
ojcie jest alkocholik chciałm juz sobie to darowac ale jezeli chodzi o niego jest najmniej szkodliwy ze wszystkich . Chociaz nie ukrywam ze to mnie tez doprowadza do białej goraczki powiedziałm matce ze skoro nie chce go eksmitowac z mieszkania babci to nie wysle mu bilet do siebie . To znowy jakas ty biedna i nieszczesliwa