Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88

ON NIE DOCHODZI!!!!!

Polecane posty

Gość zaniepokojona88

Jest moim pierwszym facetem i ja jego pierwsza dziewczyna. Na poczatku zawsze dochodzil (zajmowalo mu to 5-15 minut) ja jednak nie. teraz kolej rzeczy sie zmienila. Ja dochodze kilkakrotnie on baaaaardzo zadko i dopiero po godzinie połtorej. Wiem ze nie chodzi o robotki reczne bo nie bawi sie w to a jak juz to raz na 2 tygodnie kiedy sie nie widujemy. Tak wiec jaki moze byc powod? czemu przestał dochodzic?

Gość kajkowa kokoszowa
u mnie bylo odwrotnie, na poczatku nie dkochodzil, teraz juz zawsze. oboje kilku partnerow wczesniej mielismy. normalnie az mi glupio bylo i nie wiedzialam co sie dzieje,myslalam,ze go nie podniecam albo cos. pierwszy raz doszedl po ponad 2 h seksu :/ a pozniej to juz coraz lepiej bylo. musisz wyczuc w jakiej pozycji jest najlepiej pobudzany :D

Po pierwsze może zbyt często się kochacie, a po drugie (jak wspomniała Kajkowa) może zmieńcie pozycję? Np. na pieska lub na jeźdźca? Taką, w której on szybciej dojdzie.

Gość kajkowa kokoszowa
casanova, niekoniecznie za czesto sie kochaja,my codziennie lub co dwa dni, no max 3 jak jest duzo meczacych zajec i dochodzi zawsze. to jest kwestia wyczucia. polecam tez na poczatku mocno go podniecic. niekoniecznie sex oralny ale raczej takie zaczepki - zwodzenie. moze on sie za bardzo skupia na tym co robi? w sensie,ze mysli o tym,zeby Tobie bylo dobrze, takie spinanie sie tez moze go blokowac

Gość zaniepokojona88
za czesto napewno nie, bo raz w tygodniu czasem raz na 2 tygodnie. studiujemy w roznych miastach i stad brak mozliwosci czestego kochania sie. Zmienic pozycje powiadacie...tylko ze my probowalismy juz wsyztskiego...A moze powodem jest zbyt duza ilość śluzu?

Gość zaniepokojona88
no napewno sie skupia na tym zeby mi bylo dobrze ale wczesniej tez zalezalo mu zebym doszla a takich problemow nie bylo...wchodzi we mnie twardy i gotowy ale po 20 minutach poruszania sie we mnie juz nie jest taki twardy:( nie wiemy czemu. Zastanawiamy sie nawet nad wizyta u specjalisty :(

Gość doktorekk
Pewnie cie zdradza.

Gość zaniepokojona88
heheh napewno nie. po pierwsze mu ufam i wierze, po drugie mnie kocha, po trzecie jest na Wacie(wojskowa akademia techniczna) i na jego roku i jego kierunku zadnej panny nie ma. a na innych kierunkach jest tez niewiele wiecej. ponadto bez przepustek wychodzic nie moga. a jak przepustke dostaje to nawet do domu nie jezdzi tylko do mnie przyjezdza. wiec zdrada odpada

Gość to ja ci powiemmmm
jak seks trwa dlugo, kobieta sie bardzo rozciaga, dodatko sluz zmniejsza tarcie, przez to oni czasem maja wrazenie pukowania w powietrze (sorrki za wyrazenie). ja mam podobnie z facetem, jak gra wstepna jest krotka, badz nhie ma wcale:P, to dochodzi w ciagu 2-3 min podkreslajac jaka to ciasniutka tam bylam. jak trwa dlugggooo, ze ja sama juz prawie nic nie czuje, tez nie dochodzi :( i koncze reka lub ustami.

Gość zaniepokojona88
dodam jeszcze ze podczas stosunku nadrywa mu sie skorka na czlonku i troche to go boli

Gość doktorekk
spoko,spoko chetne przychodza same na miejsce nie trzeba przepustek:)

Gość zaniepokojona88
tak same...spoko mozliwe tylko widzisz w pokojach mieszkaja po 4 czasami 6 osob. wiec nie uprawia sexu przy widowni. Ponadto kiedy? od 8 do 16 zajecia potem obiad, pozniej siedzi na gadu i na skype i ze mna gada, potem kolacja porzadki, rozliczenie, apel i do lozek...kiedy wiec ma czas?

Gość zaniepokojona88
"to ja ci powiem" mowisz ze bez gry wstepnej...ale my nie potrzebujemy gry wstepnej...wystarczy ze mnie dotknie przytuli a ja jestem gotowa, to samo jest z nim.

Gość Lingwista stosowany
A jaką metodę antykoncepcyjną stosujecie? Często nawet lęk przed ciążą może prowadzić do zablokowania wytrysku. Mówię to z własnego doświadczenia, nawet przy prezerwatywie, a wiedząc, że moja pani jest w samym środku owulacji, czyli w tym "najniebezpieczniejszym" czasie, nie raz ratowałem się udawaniem orgazmu... Zresztą, jeżeli 88 przy Twoim nicku to wiek, to młodzi jeszcze jesteście, minęła Wam pierwsza fala euforii, wkradła się rutyna i to bez względu na częstotliwość współżycia, znudzenie. Czas może na pewne zmiany, niekoniecznie na jakieś rewolucyjne eksperymenty, ale może szczera rozmowa wystarczy, to może nieźle nakręcić...

Mamy tutaj doczynienia z tzw. wytryskiem opóźnionym. Jest to rodzaj zaburzenia neurologicznego. Zalecam odwiedzić seksuologa. Prawdopodobnie potrzebna będzie psychoterapia.

Gość marna prowokacjaaa
ja to dochodze po trzech ruchach 🖐️

Gość Napoleon_rozdarty
o to niezle duzo czasu potrzebujesz ;) :P

jaka psychoterapia, to że jakiś czas nie ma wytrysku jeszcze nie świadczy o zaburzeniach. u mnie było to samo, że jakiś czas było bez wytrysku i wszystko wróciło na dobrą drogę, mój mężczyzna kończy zawsze wytryskiem. Po prostu może do tego przyczyniać się seks, albo zmiana pozy na inną, dłuższa gra wstępna żeby pobudzić mężczyznę i przede wszystkim podczas seksu nie myśleć o tym 'kiedy się spuści/spuszczę' tylko pełne oddanie ;)

Gość marna prowokacjaaa
a mi już nie współczujesz?? :( egoistyczne kurwy!