Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie się...

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość martwie się...

Błagam powiedzcie czy możliwe że jestem w ciązy, trochę się amrtwie a na test za wcześnie chyba. Okres miałam 29 marca, kochałam się z chłopakiem 6 kwietnia i 13 kwietnia ( nie miał wytrusku, chodz jak mówił gdyby chciał mógł mieć, był we mnie długo.. ) cykle są rózne wachają się od 22 do 27 dni... Czuje że za chwilę dostanę okresu, objawy bólu brzuchu są zmienne, raz silne że wydaje mi się że juz za parę godizn dostane okres, a potem ustepują. Piersi nabrzmiałe bardzo i bolesne. Chodzę ospała i zmęczona, najchętniej bym tylko spała,mw dodatku jakoś nie dobrze mi. Jestem osobą palącą, ale teraz nie czuje satysfakcji z palenie papierosów, jakoś mi nie smakują..

Gość adddddddddddddddddddddddddd
jesli nie mozesz sie doczekac zrob badanie krwi hcg, albo sproboj rano zrobic test.nikt tu wrożką nie jest

Gość do idiotki autorki
tak to ciaza na 100%

Gość martwie się...
Nie jetsem idiotką, tylko ciekawi mnie cyz jest możliwość zajścia w ciążę, podczas gdy On nie miał wytrusku..:( No a na test za wcześnie..

Gość do idiotki autorki
skoro nie wiesz czy jest mozliwe znaczy ze jestes idiotka

Gość do idiotki autorki
bo ja tak juz 3 razy zaszlam w ciaze

Gość martwie się...
nie ciekawie...był dośc długo we mnie.. no i szczerze mówiąc jakiś czas tego nie robiliśmy:(( Ite moje samopoczucie, ale mam wrażenie że sama napędzam ciążę urojoną:P