Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna od wszystkich

chce MU sie oswiadczyc

Polecane posty

Gość inna od wszystkich

Hejka, Chcialabym poprosic mojego mezczyzne o reke. W jaki sposob powinnam to zrobic, co mam powiedziec. Panowie macie wprawe wiec pomozcie!

Gość glupie uwagi na bok
ouuu no to powodzenia-ale zanim to zrobisz przemysl ze 100 razy czy nie warto zeby ON sam to zrobil!

Gość do idiotki autorki
ja pierdziele

Gość esy-floresy
doskonały pomysł, potem jeszcze przypraw sobie sztucznego penisa, jak tak podoba ci sie wchodzenie w meska role

Gość cjjjoil
co cie do tego sklonilo?

Gość inna od wszystkich
wiem, ze on to chce zrobic ale boi sie mojej reakcji, wiec wydaje mi sie to, ze bedzie to strzal w dziesiatke, nowoczesnie :)

Gość lola202
mam nadzieje, ze twoj facet jest rownie 'wyzwolony', w przeciwnym razie, kroliczku, kladziesz sie na tacy z marchewka w zebach, a twoj mysliwy moze wcale tego nie docenic... widzialam kiedys na wedding tv jak laska oswiadczala sie facetowi - przebrala sie za ksiezniczke i przyjechala do niego kareta pod plac budowy, gdzie pracowal. para byla kolo 40tki. kobieta wyglosila sliczna mowe, po czym uklekla przed nim i ... wiadomo. facet niby powiedzial "tak", ale nie wydawal sie zachwycony. chyba nawet za granica (bo dzialo sie to chyba w stanach) rownouprawnienie nie doszlo tak daleko, zeby mezczyzni to doceniali i cieszyli sie tym. laska najwyrazniej narobila mu wstydu przed kumplami z pracy, ustawila go w pozycji bezjajecznej, nie dajac w praktyce nawet mozliwosci wyboru... ja na twoim miejscu, autorko, bym sie powstrzymala. niby ludzie tacy wyluzowani, ale gdzies tam kulturowo jestesmy mocno naznaczeni... 🖐️

Gość glupie uwagi na bok
jesli on chce to zrobic to nie rob tego sama zwariowalas?on sie poczuje jakbys mu meskosc odebrala a poza tym nie potraktuje cie raczej powaznie...

Gość lola202
jesli do tego wydaje ci sie, ze on chce to zrobic, a ty go wyreczysz, to jakbys go wykastrowala :P czekaj, a facet niech sie zbieze na odwage i poczuje prawdziwym mezczyzna, a nie ciotka :P

ja tam wiem ze faceci lubia zdobywac. takie oswiadczenie sie to ide;lna stwioerdzenie kogos wyzej ze bedziesz jak z marchewka w zebach na talerzu. glupi pomysl , pozbawiony takiego romantyzmu , wrecz tak nowoczesny ze az niefajny. mysle ze twoj facet nie chcial by abys odebrala mu mozliwosc przezycia takiej chwili tak jak powinien .

ja mam faceta holendra...powiedzial,ze ja jestem z wielkiego miasta to pewnie bardziej do przodu i on poczeka na moje oswiadczyny,to mu mowie,ze jak chce,ale bedzie czekal do usranej smierci...chyba zrozumial... :P

Gość inna od wszystkich
wszytsko zlaezy od charakteru zwiazku, do naszego to pasuje i wiem ze na pewno sie ucieszy. Mam dwa pomysly albo kupic mu obraczke zareczynowa z wygrawerowana data albo zalozyc na siebie koszulke z duzym napisem czy wyjdzie za mnie? mhm? ktory pomysl lepszy?

Gość glupie uwagi na bok
uparta jestes hehe i chyba nikt ci nie pomoze w twoim dylemacie bo po prostu wszyscy sa na NIE z twoim pomyslem...

Gość inna od wszystkich
rozumiem ze sa na nie, bo nie znaja nas. Ja tez pewnie bym tak reagowala jakby ktos z boku mi mowil o czyms takim, ale w przypadku mojego zwiazkku to bedzie traf w dziesiatke :) tylko nie iwem czy ta obraczka czy koszulka :-/

Gość to najbardziej beznadziejny
pomysł o jakim słyszałam. Facet poczuje sie jak ostatnia pierdoła i ciapa. Skoro on chce sie oswiadczyc to nie sądze ze bedzie zachwycony jesli go uprzedzisz. I co masz zamiar tak całe zycie wazne decyzje podejmowac za niego???

Gość glupie uwagi na bok
musisz byc bardzo dominujaca w tym zwiazku albo twoj facet to faktycznie ciapa.Jedno z 2 na bank :P

Gość autorko - to żałosne
daruj sobie! ps. jesli twoj mezczyzna nie ma odwagi cie poprosic o reke to dupa z niego a nie facet

o jacie a tu znowu to samo... dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem!! autorka nie prosi o zdanie na temat tego co chce zrobic tylko jkaby mogla to zrobic... jesli nie chcecie na to pytanie odpowiedziec po co robic tu smietnik!!! co to za tendencja na krytykowanie kazdego w kazdym watku?? zalosne... koszulka jest zabawniejszym pomyslem :)

wszystkie takie wyszczekane no myślałby kto a któraś pamięta film "Uciekająca Panna Młoda" z J. Roberts? i scenę jak się oświadczała R.Gere? może w innej konwencji ale scena była bardzo wzruszająca... Autorko - jeśli jesteś pewna w 100% tego co chcesz zrobić - ja życzę powodzenia, oby poszło po Twojej myśli, odważnaś Dziewczyno :classic_cool:

Gość to jest forum i kazdy
moze sobie pisac co chce i chyba kazdy sie z tym liczy jak zakłada wątek szczególnie taki troche kontrowersyjny. Czasami ktos wymysla takie rzeczy ze nie da sie milczec:D

Gość konkursowo
A ja uwazam ze to super pomysl koszulka extra. Powodzenia :D

Gość fanfa
jak dla mnie to tak jak ktos wyzej napisal na brzuchu napisac wyjdziesz za mnie? i niech sam tego szuka i bedzie zaskoczenie :) no i jesli sie zgodzi to od razu swietowac mozna w koncu dziewczyna juz bluzki nie bedzie miala :D

Gość cidirella
no wiec moze i ja sie wypowiem, choc autorka po tym jak pare osob tu po niej pojechalo, pewnie juz nie zaglada na topik ;-) nie bardzo rozumiem, dlaczego chcesz wlasnie w taki spektakularny sposob sie oswiadczac? jezeli widzisz, ze Twoj TZ chcialby slubu tyle ze ma jakies tam opory wynikajace z usposobienia i niepewnosc co do Twojej odpowiedzi (tak chyba pisalas w jednym z postow), to dlaczego zwyczajnie z nim nie porozmawiasz na ten temat? przeciez nikt nie powiedzial, ze zareczyny to zawsze musi byc temat niespodzianka (nie wazne kto ta niespodzianke zrobi) czy zsakoczenie. wydaje mi sie, ze najbardziej rozsadnym rozwiazaniem byloby zwykle pogadanie z nim o planach na przyszlosc ... a nie stawianie chlopaka w dosc niezrecznej sytuacji (bo czegos bys nie napisala o waszym zwiazku, to kazdy ale to kazdy mezczyna w naszej kulturze poczuje sie co najmniej zaklopotany taka sytuacja). taka rozmowa wiele moze wyjasnic, wierz mi, cos o tym wiem ;-)

Gość nie sypiam z komiczne
super pomysl a moze oswiadczysz mu sie na meczu pilkarskim?, zagadaj z organizatorami; czesto na meczach sa losowania posiadaczy biletow, wychodza oni na srodek i biora udzial w konkursach (zonglowanie, strzelanie karnych itp); a jak Twoj wyjdzie wylosowany niby przypadkiem, dadza mu wygrac konkurs a nagroda beda Twoje oswiadczyny raczej nie odmowi - za duza presja rozebranych na trubunach do pasa kolegow polmozgow.... ps. tylko wybierz mecz gdzie jego druzyna ma szanse uzyskac dobry wnik, inaczej moze byc wkurzony i sie niezgodzic...

Gość ja to zrobilam tak
powiedzialam facetowi, ze mam zamiar wyjsc za mąz jak b ede miała X lat, czy ma zamiar w tym uczestniczyc. poiwdzial,ze oczywiscie, wiec podalam orientacyjny termin, pierscionek juz dal on, potem. Jestesmy malzenstwem od lat, mysle,ze gdybym mu tego nie powiedziala, dlugo by sie decydowal, jako bardzo odpowiedzialny i taki, ktory najpierw chce zbudowac dom, zarobic kase itd. Pierscionek i klekanie odradzam, facet sie poczuje glupio,raczej koszulke jak juz, albo po prostu spytaj, co i jak.