Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuuubionaaaa

Jak go przekonać??

Polecane posty

Gość zaguuuubionaaaa
próbuje go jakoś przestraszyć że to mu zaszkodzi...mówie mu że nie potrzebuje tego bo jest przystojny itd naprawde się staram a to i tak na nic...

Gość zaguuuubionaaaa
a Twój mąż bez żadnego "ale" zrezygnował z tego?

Gość Tak.....
Nie, chciał postawić na swoim... mówił, że to nic złego, że przecież mnie się krzywa nie dzieje więc dlaczego mi to tak przeszkadza. Powiedziałam mu, że po prostu nie podoba mi sie to, że chciałabym żeby przestał bawić się w takie rzeczy i mówiłam tak jak Ty że podoba mi się taki jaki jest i przestał... ale jak pisałam on jest "papciem" i raczej długo by się nie sprzeciwiał bo zawsze chce robić tak, żebym ja była szczęśliwa a pare razy płakałam przez to i chyba też to go zabolał

Gość Tak.....
A koledzy tez mają swój wpływ... Mój mąż ma dużo kolegów "bramkarzy" i chyba dlatego zaczął, nie jest też taki chudy ale chciał być większy i teraz wydaje mi się, że właśnie ze względu na nich... Tylko, że my jesteśmy po ślubie i jest troszkę inaczej bo też wytłumaczyłam, że rodzina jest jednak ważniejsza

Gość zaguuuubionaaaa
płakałam nie raz przez to i było dobrze kilka dni tzn mówił że przestanie...ale nie przestał:(spróbuje z nim tak na spokojnie pogadać wytłumaczyć...zobaczymy czy to coś da...

Gość zaguuuubionaaaa
macie rację że to znajomi mogą mieć taki wpływ...ma kilku takich kolegów co różne rzeczy brali i napewno od nich to wziął...

Gość zaguuuubionaaaa
a ile razy powtarza się te cykle i co jaki czas??

Gość zaguuuubionaaaa
aha... a co to takiego HMB???bo on niby teraz to kupił...

Gość zaguuuubionaaaa
czy warto być z kimś takim dla kogo używki są ważniejsze??ja go kocham ale nie wiem już co robić...

Gość Tak.....
Jeśli rozmowy, sprzeciw i tłumaczenie naprawdę nic nie dadzą a Ty nie chcesz żyć z kimś kto bierze takie różne rzeczy to odejdź bo w przeciwnym razie będziesz tylko cierpiała, będziesz nieszczęśliwa i będą tylko kłótnie a takie związek to już nie ma sensu

Gość zaguuuubionaaaa
ciężko mi będzie zostawić osobę którą tak mocno kocham ale może wtedy się opamięta...jak mu mnie zabraknie to zrozumie?

Gość Tak.....
Możliwe... zobaczy, że źle mu jest bez Ciebie i jednak Ty jesteś ważniejsza. Tylko wydaje mi się, że odejście to już ostateczność. Spróbuj jeszcze poczekać, rozmawiać, tłumaczyć...

Gość zaguuuubionaaaa
no mam taki zamiar...nie poddam się tak łatwo.za bardzo mi na nim zależy...tylko widocznie jemu na mnie to niezbyt

Gość Tak.....
Tak jak pisałyśmy wcześniej to jest pewnie wpływ kolegów.... Może dla niego jest to dziwne, że Tobie to przeszkadza bo dziewczynom tych kolegów to nie przeszkadza... Są też takie dziewczyny którym to imponuje... Ale to nie jest do końca takie fajne, najgorsza jest agresja i nerwy więc jeśli masz siłę to walcz :) :) :)

Gość llllllllllllllllaaaaaaaaa
to moze przekonaj go do pojscia na silownie, podrzuc mu jakies artykuly na temat cwiczen i rozwijania muskulatury, malymi kroczkami do celu-jak przekona sie do silomni, podrzuc mu art. o nedatywnych skutkach zarzywania, jesli to go nie przekona to ostateczny krok--uswiadom go ze jak przypakuje jego meskosc w porownaniu do sylwetki bedzie bardzo malutka i smieszy cie tak wygladajacy faceci, zreszta nie tylko ciebie a kolezanki tez--poprostu uswiadom mu ze dla kobiet tak napompowani faceci nie musza byc atrakcyjni...

Gość Zaguuubionaaaa
chciałam z nim porozmawiać wytłumaczyć co mi przeszkadza o co się boję...nie pomogło:(