Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seks z kolegą faceta

Czy facet chciałby być z dziewczyna, która spała wczesniej z jego kumplem?

Polecane posty

Gość Seks z kolegą faceta

Czy raczej honor by mu nie pozwolił na taki związek?

Zależy od tego, jak bardzo zależy na kumplach (czy to przyjaciel, kolega, znajomy). W przypadku przyjaciół sloppy second raczej odpadają, choć każda przyjaźń sama wyznacza granice. :D

Gość Pustostan Psutych Słów
Prawiczku a kropka, oddalbys koledze kropke?

Gość fajniutka20
ja bylam w takiej sytuacji. Dwaj najlepsi przyjaciele. jeden z nich bardzo brzydko mnie potraktowal , oszukal , zostawil itd. a tamten pocieszal mnie tak , ze az sie we mnie zakochal i nie mial problemow z tym ;)

Gość vnfghfjh
ja mam taki problem, spałam z jego najlepszym przyjacielem:O w sumie to sie spotykalismy a jego znalam wczesniej on był za man a ja poszlam w tango z kumplem. to sie nazywa targedia :( myslicie ze takie cos jest nie do wybaczenia?

Gość frufru
hmmm. ja też wcześniej byłam z kumplem mojego męża. na szczęśćie ten moj poprzedni rozstajac sie ze mną rozstał się z całą paczką znajomych, zostawiając mi ich w spadku, co mnie nieziemsko ucieszyło :) a teraz jeden z tej paczki jest moim męzem i jakoś nie ma problemów. wszystko zależy jaka jest relacja między kumplami. jesli oni umieją się dogadać to nie bedzie kłopotów z "przejęciem" dziewczyny.