Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka normalna kobitka jestem__

MICROGYNON

Polecane posty

proszę o pomoc i odpowiedż dziewczym które biorą lub brały kiedyś MICROGYNON .czy miał on na was jakies skutki uboczne? tzn. depresja, zero ochoty na seks, nerwy jak cholera , i w ogóle życie wydaje się do bani. ja biorę go około 6 m-cy i tak się własnie czuję , nie wiem czy to ich zasługa czy jakieś chwilowe nerwy . proszę o radę , może ktoś może mi pomóc. :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość lena108
Hej! Ja brałam micro 3 lata ale nie miałam żadnych stałych objawów. Wiadomo że na twój nastrój może mieć wpływ wiele czynników nie koniecznie tabletki, ale jeśli nie masz powodów do stresu ajednak jesteś nerwowa i nie masz na nic ochoty to może warto pomyśleć o zmianie Ja teraz biorę Yasmin bo podobno microgynon ma większe działanie uboczne aczkolwiek mój organizm nie zareagował inaczej po yasminie, więc nie wiem czy jest lepiej. Jeśli naprawdę podejrzewasz że to tabletki to poproś ginekologa o zmianę:)

lena dziękuję ci za odpowiedż.chyba wybiorę się do gina.myślę że po tych tabletkach po przed ciążą (jestem rok po porodzie)nie brałam żadnych i czułam się dobrze , więc tak myślę że przyczyną są te tabletki.

Gość lena108
Może po prostu ci nie pasują, jeżeli to twoje pierwsze tabletki to warto zaryzykować zmianę, a może powinnaś wybrać inny rodzaj anty, plastry, wkładkę? Ja ostatnio myślę o wkładce mirena bo tabletki biorę juz 7 rok i lekarz stwierdził że za dlugo. Poza tym po taim czasie mam plamy od opalania, libido troszkę mniejsze ale za to okres jak w zegarku i cera piękna także nie wiem.