Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zapłakana

POTRZEBUJE WASZEJ OPINII!!!

Polecane posty

Gość mała zapłakana

co o tym myslicie ? więc tak byłam 6 lat z facetem zerwał ze mną bo juz mu na mnie nie zalezało tak mówił po trzech miesiącach wrócilismy do siebie ale chyba dlatego ze utrzymywalismy kontakt ja przedewszystkim i walczyłam o niego jak lwica ale sielanka trwała krótko po nie całych dwóch miesiacach znowu zerwał z tego samego powodu niby ale po dwóch dniach powiedział ze poznał kogos innego ale zawsze będe dla niego wazna itp rzeczy mi wmawiał strasznie to przezyłam poprostu załamałam się schudłam z pięc kilo i postanowiłam się juz do niego nie odzywać nie walczyc tylko cierpiec w samotnosci mineły juz3 miesiące nadal tęsknie dostałam od niego zyczenia na swięta ale nie odesłałam mu nie mogłam jakos się bałam i ryczałam jak wół teraz dostałam sms z jego nowym numerem telefonu i znowu rycze ehhh jak myslicie szuka kontaktu czy to tylko przypadek..czy ja to sobie zle tłumacze... mam nadzieje ze kiedys wróci..moze głupią nadzieje...

Gość dziewczyno
sms z numerem telefnu badz z zyczeniami na swieta t nie proba nawiazania kontaktu. chyba ze jest bardzo osobisty w co watpie

Może nie chce zerwać z Tobą kontaktu, bo przecieżw końcu tyle lat byliście ze sobą, ale pewnie nie zdaje sobie z tego sprawy jaki ból ci sprawia.

To ty zmień numer telefonu a jego numer wyrzuć do klopa i spuść wodę, i zapomnij o nim 🌼

fizelina tak strasznie mnie rani tym i pózniej tylko becze jak jakas głupia bo on tez ma dziewczyne nową i kolegą gada ze ze mną nie jest ze teraz z inną i ze tamta super jest poprostu.......i jeszcze na gg umieszczał ją ale usunełam bo juz nie mogłam .....

Gość darucha-17
najlepiej daj sobie spokój... troszke bedzie bolało i przestanie...

1. 6 lat zwiazku, nie da sie tak zapomniec z dnia na dzien, daj czas czasowi - slogan, ale prawdziwy, bo na to potrzeba czasu. placz, jesli masz ochote, krzycz, jesli ci to pomaga, rob wszystko zeby sobie ulzyc i staraj sie na sile o nim nie myslec. innej rady nie ma. powie ci to kazdy kto cos podobnego przeszedl 2. on ma ciebie widac wciaz na liscie kontaktow w swojej komorce (i widac jemu to nie przeszkadza) i wyslal seryjny sms do wszystkich z informacja o nowym numerze. nic sobie nie mysl, bo to automatyczna akcja, facet moze nawet nie pomyslal, ze i ty to dostaniesz...albo lubi sie nad toba znecac. nie reaguj wcale, ale zyczenia na swieta tez bym mu wyslala, w koncu to byliscie dlugo razem, wiec juz chocby z samego szacunku

Gość gorylek-
6 lat to szmat czasu...........on nie umie być sam....szuka nowych wrażeń a w momencie gdy zostaje na lodzie wie że Ty go zawsze przyjmiesz. On już nigdy nie będzie Ci wierny. Nawet gdybyście byli razem Twoje serce będzie pękało na myśl o tym jak Cię krzywdził, odrzucał.... Z czasem przestaniesz o nim jak o mężczyźnie na całe życie trzeba tylko czasu.....coś o tym wiem........GŁOWA DO GÓRY!!!!!!!

dziewczyny a jesli ja chce zmienic numer to tez mam mu wysłac ....moze nawet własnie nie wie ze mi przesłał swój..moze juz o mnie zapomniał jestem przeszłoscią dla niego czy tak moze byc po 6latach a co by było gdy bysmy się spotkali przypadkowo jak sie zachowac??czy ruszyło by go gdybym miała kogos i o tym by wiedział??tyle pytan na które niemam odpowiedzi...

wiesz, uzyc kogos, zeby innego ruszyc...to niezbyt sympatyczne zachowanie. ale rob tak, zeby tobie bylo z tym najlepiej...bo jemu to chyba nie jest zle. jesli faktycznie chcesz zmienic nr. komorki, to zmien, ale jemu nic bym nie wyslala. a co go to teraz obchodzi. gdyby naprawde chcial cie znowu znalezc to nie bedzie mial problemu, nawet nie znajac twojego nowego numeru, uwierz mi...ale lepiej zeby on juz nie chcial...bo z tej maki chleba raczej nie bedzie. facetwi sie znudzilo i przeszlo mu juz uczucie do ciebie. doznaje nowych emocji z nowa kobieta. faceci maja tak czesciej niz kobiety. niestety!

Gość aafilem
dziewczyno opamiętaj sie! on wszystkim rozpowiada ze ma nową i fajna..a Ty myslisz ze szuka kontaktu?? zgadzam sie z tym co ktos wczesniej napisał... nawet jakbyscie wrocili do siebie to i tak nie moglabys byc jego pewna..

Gość gorylek-
taaaaaaak napewno go ruszy!!!!!! ich wszystkich rusza!!! Mój były jak się opamiętał to już było za późno... błagał na kolanach żebym wróciła, obiecywał natychmiastowy ślub ale nie ugięłam się pomimo że go kochałam jak szalona...ale na samą myśl jak mnie zostawiał a potem wracał brrrrrr...chudłam w ciągu tygodnia po kilka kilo...straszne to było, nie wyobrażałam sobie życia bez niego, bolało,beczałam jak dziecko po nocach no bo ile można CZEKAĆ(byliśmy tez kilka dobrych lat razem)..........aż...poznałam kogoś...teraz jest moim mężem:-) i nie żałuję decyzji!!!!!!!!!