Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda foka

okres w przerwie i okres po odstawieniu tabeltek a potem nic ?

Polecane posty

Gość mloda foka

przez pol roku brałam tabletki anty najpierw yasminelle a potem logest i w koncu je odstawiłam. jednak w trakcie ostatnich 2och opakowan zdażyło mi sie pominięcie albo wziecie 2 tabletek jednego dnia - po prostu nie brałam ich "wzorowo" i troche się martwiłam, że mogłabym przez to wpaśc. po odstawieniu natrualnie dostalam okres w przerwie po czym juz w ogole nie bralam tabletek i po niecalym miesiacu dostalalam juz okres bez pomocy hormonow (zdziwilam sie bo czesto dziewczyny nie maja po odstawieniu).. ale teraz znowu sie martwie bo od tamtego czasu minal miesiac i nie ma nic i zastanwiam sie czy pomimo tych 2 miesiączek mozlie ze moglabym byc w ciazy przez to ze np cos nie tak z tabletkami zrobiłam?

Gość może zamieszałaś
w końcu sama piszesz że zdarzało Ci sie brać tabletki nieregularnie to czy jesteś w ciąży to sama powinnaś wiedzieć kiedy uprawiałaś seks i czy sie zabezpieczałaś po odstawieniu hormonów różne cuda wianki się zdarzają generalnie do 10 dni spóźnienia w okresie to nic dziwnego, jeśli okresu ie będzie ponad dwa miechy trzeba iść do gina by to wyregulować i zrobić badania hormonów

Gość mloda foka
brałam regularnie ale po prostu zdarzyły sie potknięcia a dodatkowego zabezpieczenia nie stosowalismy tylko ze nigdy nie robilismy tego " do końca " chodzilo mi o to czy mozliwa by była ciąża mimo juz 2 miesiączek w tym jedna zupelnie natrualna bo juz nie w przerwie a po odstawieniu

Gość mloda foka
źle napisalam, czasami chłopak we mnie konczył ale rzadko (zreszta i tak w płynie ejakulacynym są plemniki więc się aż tak tym nie sugeruję)

Gość może zamieszałaś
jesli zastanawiasz się nad ciążą zamiast pytać na forum zrób test po terminie miesiaczki

Gość mloda foka
zrobie test ale chyba moge z ciekawosci zapytac, nie podaje tu niewiadomo jak głupich objawów tylko zadaje proste pytanie a tu jest duzo dziewczyn ktore odstawiło tabletki. sama nie wiem czy mam podstawy żeby sie obawiać, bo mimo wszystko antykoncepcja była. okres w przerwie był a potem ten normalny ..

Gość mloda foka
prosze niech sie ktos jeszcze wypowie!!

Gość mloda foka
:o