Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytanka

kochane prosze o odpowiedz

Polecane posty

witajcie: krótko i zwięzle mam umowe o prace na miesiac co miesiac przedłuzana (dopiero zaczynam) jak to bedzie ze swiadczeniami gdybym zaszla w ciaze? jest to praca fizyczna na 3 zmiany wiem raczej pozlabym na L4. czy beda mi wyplacane do czasu porodu?? Jak to jest z umowa o prace tymczasowa na miesiac, byc moze taka dostane.

Gość może zamieszałaś
po trzeciej umowie na czas określony musisz dostać pracę na stałe umowa o pracę tymczasową nie daje takich uprawnień jak praca na czas stały, czyli umowa kończy się i nie jest przedłużana w przypadku ciązy

Gość może zamieszałaś
napisałaś pracę tymczasową: pewnie miałaś na myśli umowę na zastępstwo

Gość lalolaaa
jesli umowe masz na miesiac to nici z umowy w razie gdybys zaszla w ciaze

Gość Angela89
Hej Wszystkim mam pytanko... kochałam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia w czasie @ to był 4dzien ...przewaznie mam 5-7 dni. czy mogę być w ciąży ??

Gość poszukaj kalkulatora
kalkulatora dni płodnych wpisujesz termin ostatniej miesiaczki, długość cyklu i wiesz kiedy masz dni płodne

Gość a ja wlasnie
angela ja wlasnie w taki sposob zaszlam w ciaze i w czerwcu urodze corke 🖐️

Gość Angela89
28-30 dni

jak najbardziej mozesz zajsc w ciaze. Prawdopodobienstwo jest małe ale jest.

Gość Angela89
aha dobrze dziekuje za odpowiedz ...;) powodzenia ;)

czyli jesli zajde w ciaze i pojde na L4 beda mi wyplacac swiadczenia do porodu?? przy umowie na miesiac

Gość pre test
Witam mam pytanie gdzies kiedys to czytalam ale teraz znalezc nie moge ..Jakie jest prawdopodobienstwo ze w dni plodne zajde w ciaze stosujac tylko stosunek przerywany...np na 100 osob stosujacych ta metode?

jakie jest prawdopodobienstwo to ci nie powiem, ale jest na pewno duze. Podczas stosunku u faceta w płynie przedwytryskowym tez znajduja sie plemniki, wiec stosunek przerywany nie jest zadna metoda anty.

Gość pre test
no wlasnie o tym wiem ale pytam bo sie dziwie moj facet kiedys mial badanie nasienia i wyszlo ze ma nad wyraz duzo plkemnikow a od roku swiadomie tylko przerywany stosunekj i wiem ze w dni moje polodne tez i nic w ciazy nei jestem heh troche sie zastanawiam-jakis fart?!

do zaplodnienia wystarczy tylko jeden plemnik. Moze to fart moze jakis inny czynnik. Ja tez rok stosowalam przerywany swiadomie, rowniez nie zaszlam a teraz chce i nie moge zajsc :(

Gość pre test
ja tez chce zajsc i jakos tak nie daje rady....z 1 dzieckiem zaszlam za 2 cyklem ale wtedy to byalam piekna i mloda:)

czyli jakbym w czasie pierwszej umowy na miesiac przyniosła L4 (jest to smierdzaca praca na noce itd) gdybym byla w ciazy nie pracowalabym tam, czy dostalabym wyplate do porodu i pozniej macierzynski?? ile trwa macierzynski?? nawet tyle byloby dla mnie duzo. Zawsze dawalam sie wykorzystac poswiecalam sie dla firmy, odkladalam dziecko a teraz pragne miec bobasa i chce sie jakos zabezpieczyc finansowo.