Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daczyca

ile wydałyście??

Polecane posty

Gość Nie wyobrażam sobie
Karuzela szybko się znudziła i córce i synowi

Gość hajkolka
1500 max z tego co pamietam-na pewno nie wiecej

Gość rodzina płaciła
oczywiście nie do końca ale rodzinę mamy dużą i te większe rzeczy typu wózek, łózeczko itp to składkowe prezenty. dodatkowo ciuchy po kimś i tak naprwdę to przez te 6 mies może kilkaset zl zapłaciliśmy za laktator, nianie, jakieś gadżety. sprawdziła sie niania rożek potem śpiworek feretti leżaczek ochraniacz na łóżeczko pojemniczki awentu pajace, pajace pajace ale te z przodu zapinane pieluchy tetrowe (do wycierania) flanelowe podgrzewacza załuje poduszka klin super sprawa, mały do tej pory śpi na niej

Gość trusk.aweczka
póki co dostałam na wózek od rodziców koszt 800zł z fotelikiem samochodowym i nosidełkiem, ubranka będą po dzidzi brata narzeczonego ale pewnie się nie oprę i kilka sztuk kupie nie chce jednak wydać wiecej niż 200-300zł wypatrzone łóżeczko 400zł plus 100zł pościel wanienka z przewijakiem 200zł wydaje mi się ze w 2tys spokojnie można się zmieścić a dzidzi nic nie zabraknie

Gość saleminka8
na tą pierwszą wyprawkę napewno starczy,ale pomyśl ile rzeczy jeszcze potem napewno dokupisz :P Moja siostra kupiła to co najbardziej potrzebowała,na te pierwsze tygodnie (wózek i łóżeczko kupili rodzice i teście) ,a potem to już chyba wpadła w szał zakupów i ciągle coś kupowała,a teraz wielkimi torbami przekazuje osobom które chciały ubranka po jej córeczce,pomagałam jej to pakować,wszystko co nie używa i nie nosi i szczerze to było tego 4 duże reklamówki :)

Gość saleminka8
dostała jakąś zjeżdżalnię z teletubisiami za jakieś 200 zł i tańczącego teletubisia za ponad 100zł ,zjeżdżalnia poszła w kat bo zainteresowała się na kilka dni :P grającym teletubisiem :)