Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkaaaa

Dać męzowi kolejną szansę czy odejść?

Polecane posty

Gość kredkaaaa

Jesteśmy po slubie cywilnym, jestem w 8 miesiącu ciąży, a ostatnimi czasy mój mąż robi sobie popijawki z koelgami i nie wraca na noc. kiedy wraca na gazie jeszcze jest nie mił a nawet wulgarny. ( ja 22l. on 24l. ) niemam juz siły ciągnąć tego dłuzej ale on i jego rodzina obiecuje ''przemiane''. moi rodzice słabo w to wierzą, ale panna z dzieckiem (do tego rozwódka) życie zmarnowane.

Gość bezedury chrzanisz
a kim ty jestes zeby oceniac kto jest za młody a kto za stary? idz ogól plecy.

Gość zołza 22
przy takim facecie zmarnujesz życie sobie i dziecku . Odejdź od niego !

rozejsc sie...nic na sile, moze twedy po rozum pojdzie...a jeszcze na noc nie wraca,koszmar...pogonic skur....na

Gość kredkaaaa
moji rodzice uważaja że straciłam szansę żeby ułozyć sobie życie. aja byłam głupia zakochana i iwerzyłam w cudowna przemiane teraz żałuje. ale czy naprawdę kobieta z dzieckiem jest juz przekreslona?

Gość a co on mowi na to wszystko
widzi ze zle robi?

zal tylko dziecka, bo jest niewinne.to napewno byla wpadka, facet nie moze sie z tym pogodzic i chce odreagowac przy alkoholu.

Wraca na gazie a potem obiecuje przemianę ? aha Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Jako rozwódka z dzieckiem masz jeszcze szansę na normalne życie jako żona pijaka żadnych.

A zdrowie przeciez i twoje i dziecka najwazniejsze...powinnas bardziej o to zadbac niz litowac sie nad poczatkujacym alkoholikiem..

Gość przeciez bedzisz rozwodka a
nie panna z dzieckiem, jak juz. Ale moze poczekaj,zeby ci pomogl troche odchowac dziccko, moze sie przy nim ocknie. Rozwiesc sie jeszce zdazysz, a teraz za wiele stresow- porod , male dziecko - odłoz na trooche, choc nie wykluczaj.

Gość Biały rower
odejdz od niego, niestety takie typy sie nie zmieniaja. Zaufaj swojej ,nie jego rodzinie. Jestes bardzo mloda, nie marnuj zycia z kims takim, no chyba ze byl to jednorazowy wybryk, bo jesli to sie czesto powtarza to po urodzeniu malenstwa nie bedzie lepiej. Niestety proza zycia..

chlopak ma 24 l, potrzebuje wsparcia a nie krytyki. nie zostawil ja w ciazy, slub pewnie wzial bo na nim wymusili.ma wewnetrzne dylematy co do tej sytuacji.a ty zono przez male ''z'' zostaw go teraz bo on zaczal popijac, tak wlasciwie przez ciebie bo go wrobilas w to wszystko, ale to niewazne, kogo to obchodzi, ze facet moze miec jakies odczucia.zostaw go ,bo juz nie bedziesz panna z dzieckiem tylko rozwodka co lepiej brzmi dla sasiadow i rodziny. on spelnil swoja role juz jest niepotrzebny tylko same z nim klopoty!

Gość Biały rower
1*2*3 Chlopak potrzebuje wsparcia??!!! Chyba kpisz sobie. Nie wraca na noc, jest agresywny, chleje, no tak biedactwo.. Dziewczyna jest w ciazy, nie doczytano???

facet zostal zlapany na ciaze. czuje sie sfrustrowany, jego zachowanie o tym swiadczy.powtarzam zal mi tylko dziecka, to niezaspecjalny start z takimi rodzicami.dziewczyna wyglada na manipulantke jakich wiele.granie ofiary to pewnie tylko nastepny akt.lapanie na ciaze powinno byc karane.

Gość kredkaaaa
nie został zlapany na ciąze owszem byla to wpadka. ale on bral w tym udział moge powiedziec to samo ze to on zlapal mnie na dziecko. to ze ja je nosze bo jestem kobieta wcale nie znaczy zrobilam to celowo. mam 22 lata. studiuje dziennie 180 km od domu na wyklady i cwiczenia co kilka dni jezdze busem bo chce skonczyc studia. i wcale mi nie na reke teraz dziecko ale ono juz jest chcce czy nie.

Gość zdenia99999
olej go,to jakis palant,jeszcze cie zacznie bic:(