Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura dzika - kura domowa

ŚLUB NA SZYBKO!!! JAK TO ZAŁATWIALIŚCIE??

Polecane posty

Gość kura dzika - kura domowa

oczywiście z powodu ciązy, ja bym chciała w 2 miesiące wszystko załatwić, jest to możliwe? jak to było u was? były problemy np. z kursem przedmałżeńskim? napiszcie krótko swoje historie. aha dodam, że bez wesela, tylko kolacja dla najbliższych.

Gość wszystko zależy gdzie
mieszkasz, w Krakowie kurs mozna zrobic od reki, bo jest co miesiąc i można zaczać w dowolnym momoencie byleby wszystkie spotkania zrobić, są też kursy weekendowe ale na nie trzeba się wczesniej zapisać. Gorzej z poradnią ale nie wszędzie jest wymagana. Wszystko da się załatwić w dwa miesiace, ja tak załatwiłam, choć powodem bynajmniej ciaza nie była. Z tym że to była zima i wtedy troche wiecej miejsc jest

Gość pewnie że tak
Teraz wszystko można załatwić! zależy skąd jesteś i jaki termin, jeszcze teraz nie ma takiego obłożenia na salach itp. ale jesli chcesz tylko kolację to nie powinnaś mieć większych kłopotów. Poradziłabym załatwienie na początek wszystkiego z księdzem, reszta pójdzie jak po maśle ;)

Gość onaaaaa12568
tak da sie:-) mysmy tak zalatwiali, w 3 dni wszelakie formalnosci ,szukalismy sali tez szybko znalezlismy, garniak,suknia tez wisi teraz czekamy na nauki i wszystko zapiete na ostatni guzik :-) powodzenia!