Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MA KTOS takie odczucia

kupił ktos te huggiesy w promocji z tymi chusteczkami?

Polecane posty

te pampersy mają wzirki ale kurde wydają mi sie jakies inne GORSZE

wzorki

Gość ciocia Bartłomieja
pieluszki - siostra nie narzeka - choć fakt pampersy lepsze... ale i droższe... a co do chusteczek to są okropne - niby mocno nawilżone ale mało delikatne i się strasznie drą...

Gość nokt nocc
no ja własnie czytałam ze pampersy sa bardziej chłonne a to znaczy...ze jest w nich wiecej chemikali ja chce jak najmniej bi malutka ma problem

Gość bzduraaaa
mniej chemikalii? :o to lepiej przejdź na tetrę bo ona ma jeszcze mniej tych chemikalii....

Gość uuppp
a hugiessy newborn dobre sa?

Ja kupiłam huggiesy w realu później w biurze obsługi klienta dostałam chusteczki. Są takie same jak inne huggiesy Używam ich od dawna i jestem bardzo zadowolona, z chusteczek również, u nas pampersy się nie sprawdziły

Gość ciocia Bartłomieja
siostra na ich rzecz zrezygnowała z pampersów - początkowo chodziło o cenę - ale okazało się, że są całkiem w porządku - mały zdarza się, że całą noc w jednej pieluszcze prześpi i nie przesiusia a i z odparzeniami nie ma problemu... Chyba najbardziej z wyprubowanych do tej pory pieluszek narzekała na Happy Belli... Porazka... kupki wychodziły bokiem albo na plecki i bardzo mało chłonęły... Bartuś po jednym zsiusianiu już płakał, bo miał mokro...

Gość ciocia Bartłomieja
wypróbowanych - przepraszam za błąd...

Gość ciocia Bartłomieja
Catarinka71 - śliczna dzidzia... :)

dziękuje:) Belle też używałam i były fajne, u nas to właśnie z pampersów się wylewało bokami i na plecki. W huggiesach młoda śpi całą noc, zero odparzeń

Gość elka morelka
ja wypróbowałam kilka pieluszek i mójranking wygląda tak (tylko wśród wypróbowanych): 1) Huggiesy 2) Babydream od rossmana 3) Pampers 4) happy Natomiast wśród chusteczek totalnie nie odpowiadały mi Huggiesowe (nie wiem, jak to określić, ale jakieś takie chropowate, tępe...), a wszystkie inne chusteczki ok, a wypróbowałam ich sporo (pampers, dada, cleanic, babydream, bambino...)

No tak te chusteczki huggiesowe są całkiem inne od reszty:) Mi akurat one najbardziej odpowiadają, chciałabym jeszcze hipp`a kiedyś sprawdzić ale ta cena:o