Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mam problem31

powarzny problem HELP!!!

Polecane posty

Gość mam problem31

Ukonczylem juz 16 lat i mam problemy z porwana pisownia od zawsze.Najprawdopodobnie jjestem dyslektykiem. Mugbym wziasc papiery na dysleksje i miec z glowy,ale ja nie chce czegos takiego, ja chce sie nauczyc tego zasranego polskiego.Od lat trenuje,prubuje zapamientywać chociaz te najprostrze wyrazy i wydaje mi sie ze jurz pamientam a jak przychodzi co do czego to sie zastanawiam jak glupi ktora opcja jest poprawna i w ostatecznosci strzelam. Najgorsze jest to ze nie moge spamientac powszechnych wyrazow nawet tych najbardziej urzywanych typu "mogl, życie, już", jedyne co pamientam to ze przed "w" zawsze jest ó a uje sie nie kreskuje, dalej to juz czarna magia. Jedni mi radzą zebym pisal w wordzie,-tymczasem ja niechce przystawac do takiego rozwianzania bo nie wszendzie jest word, a juz napewno nie na kartce papieru. Dziwi mnie fakt ze pamienc mam z reguly dobra, jak ucze sie wierszy terz nienarzekam a tu takie licho, taka odchlan sie wlancza. Pare lat temu wywieszalem sobie na scianie te najbardziej uzywane slowa i skupialem sie wyloncznie na nich i przysiengalem sobie ze nie bene sie uczyc innych dopuki tych sobie nie wrombie do lba. I tak bylo... byl czas ze pamietalem je przez dlugi czas ale jak chcialem wpajac coraz to nowe slowka to konczylo sie na tym ze nowych niebylem sie w stanie nauczyc, a stare ani sie nie obejrzalem jak wylecialy mi z glowy. Znacie jakies techniki uczenia sie poprawnej pisowni, gramatyki dla takich co ja??? Czy dyslektyk juz n a zawsze skazany jest na porarzke?? Nie chce do konca zycia wstydzic sie za moja pisownie bo przez nia z gury dyskfalifikuje sobie u innych opinie a juz szczegolnie na internecie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować