Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleosia_1986

kolejne pytanie dotyczące wózka

Polecane posty

Gość i co babcie porodziłyście już
ok

Gość Kleosia_1986
a chcialam sie jeszcze zapytac co myslicie o wozkach trzykolowych,czy są praktyczne czy to kolejny wymysł "skośnookich",bo niestety tylko z tym mi się to kojarzy

tez mam mikado ox-forda (3-kolowy) i dla mnie jest super... a ten wozek z linka tez jest wpozadku... moja kolezanka ma taki i sobie chwali... lekko sie prowadzi i jest wygodny...

Gość mamuskaewal
ten wózek jako spacerówka jest beznadziejny [wielki ,ciężki i nie-wygodny]:-(

Gość Kleosia_1986
chodzi mi tylko o gleboki,spacerowke mam zamiar kupic osobno gdy dziecko skonczy pól roku,poprostu bylam ciekawa opini innych.Nie jestem przekonana do tych kółek przednich(skrętnych).Moj chrzesniak ma wozek ze wszystkimi kolkami skretnymi i poprostu nie da się prowadzic tego wozka..masakra

Gość mamuskaewal
na 6 miesiecy to kup sobie cos uzywanego a potem jakąs super spacerówke a nie badziewie za 300 zł:-)

Gość Kleosia_1986
chce kuppic cos taniego,ale tanie są tylko te wozki a'la czolgi z wagą 18kg a wiec zastanawiam sie nad tym,bo cena jest w miare przystepna. A mozecie mi napisac,czy ktores z was kupowaly wozki przez internet czy raczej wolicie isc do sklepu,obejrzec i dopiero kupic ??

Gość ten wozek
tez do lekkich nie nalezy jezdzilam nim pare dni gdy zamieniłam sie z kolezanka i szybko wrocilam do swojego,jest naprawde duzy,w sklepie mialam klopot przejechac przez bramke i w gondoli nie ma podnoszonego podgłowka co dla mnie jest wazne

W sklepie mi go polecali. Koleżanka ma taki sam i jest bardzo zadowolona. Skrętne przednie koła to naprawdę wygoda. Zawsze można je też zablokować. Co do trójkołowców, to może nie mam trójkołowca, ale mam zbieżne przednie koła i jest to dla mnie bardzo wygodne. Jedyny minus, że nie mamy podjazdów przygotowanych na takie wózki. Ale to nie tragedia.