Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirra

czy możliwe,aby on coś czuł...

Polecane posty

Gość nirra

Wiem,że do łóżka powinno się chodzic w konsekwencji uczucia,a nie odwrotnie,jednak mężczyzna,z którym to zrobiłam,już dawno gdzieś po drodze stał mi się bliski... Znamy się 2 lata,spotykaliśmy stosunkowo rzadko,choc on zawsze te spotkania nazywał randką.Ostatnia noc wiele zmieniła i wiem,że nie był to dla mnie tylko seks.Nie wiem natomiast jak on do tego podchodzi.Był niezwykle czuły,szczególnie po.Mowił mi,jak wspaniale spędza mu się ze mną czas,jak bardzo cieszy się,że mnie poznał,jak kocha moją fascynującą-wg. niego-osobowośc.Przytulał mnie mocno przez całą noc,splecione ręce,pocałunki... Rano pożegnał mnie pocałunkiem w czoło i mocno przytulił...I teraz nie wiem czy wszystkie te słowa i gesty nie były zagrane jedynie dla potrzeb chwili...Zawsze wydawało mi się,że przypadkowy seks wygląda inaczej,że jest pozbawiony czułości. Dwa dni pozniej wysłał mi w środku nocy smsa:"kolorowych snów".Już sama pogubiłam się w tym wszystkim.Chciałabym,aby coś czuł,ale boję się,że dla niego ta noc była jedynie krótkim epizodem bez zobowiązań.

Gość samotna nie sama
miałam tak samo, zaszłam z nim w ciąże, mimo, że brałam tabletki... teraz wiem, że ma mnie gdzieś, przyznałam się co do niego czuje, a on się przyznał, że do mnie nic... może pogadaj z nim i spróbuj żeby to była naprawdę szczera rozmowa...