Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny bławatek_

Pryszcze na udach, pośladkach..Czy ktoras z Was też sie z tym meczy?????????????

Polecane posty

Gość czarny bławatek_

Nie wiem co mi sie ostatnio porobiło i nie wiem czym to jets spowodowane, przecież dbam o higiene , kąpie się prawie codziennie wiec nie wiem.. od potu to chyba nie jest?A moze? Moze po goleniu mi sie tak robią ale trudno żebym nie goliła nóg.Mam całe uda w takich gulach mniejszych wiekszych, czesto ropnych.Moje posladki są w bliznach..Studiuje WF wiec tym bardziej sie źle z tym czuje.Potem zostaja mi blizny.. Macie na to jakieś spodoby?

Gość może przyczyna jest balsam
do ciała?

Gość czarny bławatek_
Raczej na pewno nie bo zadko sie balsamuje,moze to od tego że nosze jeansy jak jets dosyc ciepło.moze to po maszynce do golenia,nie wiem już...

A może to reakcja alergiczna na jakiś pokarm? Syn mojej siostry ( co prawda ma tylko4 lata:P) miał to samo - krostki na nogach i pupie do tego okropnie drtapał się przez sen. W końcu po wizycie u lekarza okazało się ze jest to zwyczajnie reakcja alergiczna na... czekolade ;p wiem że dostał jakąś maść na smarowanie tych miejsc i juz jest lepiej, więc może pójdź z tym do doktora- im wcześniej tym lepiej, szybciej sobie pomożesz. Pozdrawiam.