Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx

Hawking jest chory ciężko - co wy na to?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx

Dusi go zmora i nie umie mówić. Ein Pech -mówić nie umie i czas go zajmuje a przeciez Bóg to Słowo. Powiedział do niego Słowo, a on co do niego powiedział? No ale zrobił wielką karierę - nie to co ja. Ale też z Polski nie był. Może jakbym była taką kaleką... http://wiadomosci.onet.pl/1955580,16,item.html Co sądzicie o ateistach? gady, nie? :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Straszny jest ten cały Hawking. Może przez to tak zyje długo bo cos robi, nie kradnie, nie? A chory od urodzenia... ale czytać to umie, nie? Biblię. Widze ma okulary na nosie jak każdy profesor to musi się wysilać troszeczkę póki jeszcze ma świadomośc... a zresztą co on wie o czasie? Kiedyś się dowie jak go Bóg wsadzi do pierdla na ZAWSZE. :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ludzie powiem wam ja jak ten Hawking - ja już się tak staram, ale co minutę nowe przekleństwo w mojej głowie. Boże - przecież ja nigdy taka nie byłam, ale człowiek popadnie w denne środowisko i no koniec, po nim , zassany. Boże - jakie to jest ważne, żeby mieć normalne środowisko obok siebie. Mówię wam. To podstawa. Nie - no ja już sama ze sobą nie mogę jak ja tu przeklinam :(