Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta22

Zdesperowana !

Polecane posty

Gość Marietta22

Witam stosuję hormonalną antykoncepcję plastrów Evra, problem polega na tym ,że po zastosowaniu pierwszego plastra byłam na solarium podobno nie można go naświetlać a o tym w ulotce nie pisało.nie wiem czy dostałam odpowiednią dawkę hormonów , nie wiem czy jajeczko nie wczepiło się w ścianki macicy i czy czasami nie zostało zapłodnionepo wsółzyciu , zanim współżyłam zdąrzyłam zmienić plaster numer 2 ale nie mam pojęcia czy antykoncepcja działa po pierwszym plastrze. Lekarz uprzedzał mnie o dolegliwościach związanych z zastosowaniem tylko ,że ja nie mam żadnych bóli zaczerwień nudności ,złego samopoczucia tak jakbym nic nie miała, nie wiem czy to działa , bo nie chciałabym teraz być matką .

Gość nie wiem jak z opalaniem
bo nie chodze na solarium ale co do obiawów, ja na poczatku nie miałam żadnych, dopiero pod koniec pierwszego opakowania chyba powiększyły mi sie piersi i zaczeły boleć. Poza tym nic. Plastry działają od 1 plastra o ile przykleiłas w pierwszy dzień miesiączki

Gość Marietta22
a biała wydzielina z pochwy bezzapachu i rzadka w dosc duzych ilosciach-swiadczy o ciazy? od stosunku minely 3dni

Gość Marietta22
odpowie ktos mi?

pierwsze słysze zeby plastrow nie mozna było naswietlac kiedys pytalam ginekologa o to i powiedzial ze jesli nie wystapi u mnie potem jakies uczylenie to moge chodzic na solarium, ale i tak nie chodze wiec nie ma zadnej obnizonej skutecznosci