Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nika

powazne pytanie do kobiet... czy lubimy seks?

Polecane posty

Gość nie podam nika

pytanie jak wyzej do was kobiety dla mnie np seks sprawia ogromna przyjemnosc i jest bardzo wazny w zwiazku jestem ciekawa waszych opinii, bo np dla mojej kolezanki seks jest taki raczej obojetny... czekam na wasze komentarze (powazne oczywiscie) :)

Gość nie podam nika
hehe, milosc to nie grzech :P

Gość Bober444
Amen

Gość taka jedna tam
dla mnie mógłby nie istnieć. Nie sprawia mi przyjemności, wręcz ból..fizyczny i psychiczny. Robię to bo muszę. Czuję się z tym okropnie. Ale chcąc mieć przy sobie jakiegokolwiek faceta czasami trzeba. A wy eż tak macie?

Gość lubię ludzi
ja uwielbiam seks :) oj na pewno nie robię tego z musu achhhhhhhhhhhh :D

Gość nie podam nika
no wlasnie, zastanawialam sie skad bierze sie to nielubienie seksu, kiedys bylam w zwiazku, gdzie nie zalezalo mi na kolesiu i z nim seks nie byl przyjemny (sama teraz nie moge siebie zrozumiec po co z nim bylam) :/ i tak sobie mysle, ze jesli kogos sie kocha, to seks z ta osoba musi byc przyjemny... :)

Gość pani ladne
wzsystkie w piekle zgnijecie ladacznice!

Gość nie podam nika
wyslanniczko ojca Rydzyka- grzeczne dziewczynki ida do nieba a niegrzeczne maja niebo na ziemi :P :D

Gość nie podam nika
a pani ladne to pewnie osiaga orgazm sluchajac radia marysia :D

Gość bifidobacterium
dla mnie sex jest przyjemny bo uprawiam go z facetem ktorego kocham, ale neijesttak slodko:P bo ja nie mam az tak czesto ochoty w przeciwenstwie do niego 💤

Gość mayling
seks to przecież cielesna odmiana miłości, a każdy chce kochać i być kochanym

Gość pani ladne
ja nie potrzebuje jakis diabelskich orgazmow.Seks jest do plodzenia dzieci zbereznice!!

Gość mayling
pani ladne, chcesz podtrzymać dyskusję, to miło z twojej strony

Już nie lubię sexu. Mojemu facetowi jest ciągle mało, a ja już nie wytrzymuje. Po sexie zamiast stwierdzenia że mu dobrze mówi \"Mogę jeszcze raz?\". I potrafi 4 razy pod rząd i za każdym razem się spuści. Ja już po prostu nie wytrzymuję. Przyjemność zmieniła się w niechęć. Zmuszam się do tego, aby jemu czasami sprawić przyjemność, ale co z tego skoro ja nie umiem czerpać z tego przyjemności. On za to jest w niebie. Nie zauważa że mi się nie chce. Ciągle tylko o jednym \"SEX SEX SEX\". Przez cały dzień, nawet jak robie obiad ciągle podchodzi, maca mnie, klepie po tyłku, łapie za krocze. Przecież to już jest nie do wytrzymania. On myśli o sexie 24h/dobe. Przecież on ma już 24lata - w tym wieku mógłby być bardziej dojrzały. Nawet przy gościach patrzy mi się na krocze, wystawia język i nim macha udając że mi robi minete. Czasami zachowuje się jak zwierze!! :o

Gość aglaktgj
sexy fleksy jolly -zamienimy sie na facetów? hehe