Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Kala_

BOLESNY SEKS - OD ZAWSZE - dlaczego?????

Polecane posty

Kocham się w moim chłopakiem regularnie od półtora roku. Za każdym razem zwijam się z bólu kiedy on we mnie wchodzi. Nigdy nie odczuwałam przyjemności podczas seksu, ginekolog powiedział żebym strzeliła sobie przed lampke wina bo seks to przyjemnosc i ze z czasem ból minie. Minęły prawie dwa lata i ból sie nasila, dodatkowo moje libido= -100%. Nawet pieszczoty nie sprawiają mi przyjemności, a kiedyś byłam jak wulkan. Mam najprzystojniejszego chłopaka na świecie, laski pożerają go wzrokiem a ja jak ta kłoda. Co robić, jak leczyć, gdzie się udać po pomoc, co jest ze mną nie tak??? RATUJCIE MNIE LUDZIE!

Gość miły facecik
zmień faceta bo naprawde bedziesz do niczego.coś jest nie tak z twoją psychiką.

Gość pani ladne
To kara za grzechy

Gość lunaaaa26
_Kala_ Mialam tak samo meczylam sie z tym rok, bylam u ginia i nic. Wkoncu poszlam po porade do innego ginekologa tam zrobili mi usg jajnikow i okazalo sie ze mam mocne zapalenie i to wlasnie powodowalo taki okropny bol podczas stosunkow. Po kuracji antybiotykowej wszystko wrocilo do normy ZNOWU KOCHAM SEX

Gość lunaaaa26
a ginekolog ktory mowi o lampce wina i nie szuka przyczyn bolu jest wart ZERO. Radze sprobowac znalezc innego. Milego wieczorku

dzięki lunaaaaa :) Umówię się z jakimś innym ginem bo ten to jak nie gadał że jestem za gruba to przepisał tabsy anty bez badania,nawet nie pytał mnie o nic, to miała być jego recepta na nieudany seks, wywnioskował że przyczyną jest stres że zajdę w ciążę.. Bzdura. Powiedziałam mu że nie powinnam brać tabsów bo mama moja miała raka piersi i jestem w grupie podwyżonego ryzyka, powiedział że nic nie szkodzi. Powiedział też że mam niewielką nadżerkę ale że tabsy to być może wyleczą. To było półtora roku temu. Od tej pory mam taki uraz do ginekologów, że znów powiedzą że jestem gruba, ociężale wyglądam, będą się ze mnie wyśmiewać, zalecą lampke wina i przepiszą tabsy. Boje się. I to nie znaczy że jestem chora psychicznie, faceciku. A chłopaka mojego kocham nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem i wie o moich problemach. Proponował nawet że wcale nie musimy tego robić, kiedy jak wiem, jak on to lubi. Wszystko jest bez sensu.

Gość a ja chcialabym sie dowiedziec
jak dlugo bedzie bolalo mnie po pierwszym razie? jak to bylo u was..?

Gość lunaaaa26
co za idiota z tego lekarza. idz jak najszybciej do innego proponuje zebys popytala w swojej miejscowosci o jakiegos dobrego ginia warto wydac czasami na wizyte prywatna i zostac zetelnie zbadanym. Powodzenia, mam nadzieje ze wszystko bedzie OK

Gość lunaaaa26
a ja chcialabym sie dowiedziec, mnie nie bolalao to bylo cos nowego dla mnie i nie zastanawialam sie nad przyjemnoscia tylko nad tym jak sie czuje jakie to uczucie czy robie to dobrze ble ble ble takie tam myslalam o wszystkim tylko nie o przyjemnosci....... nastepnym razem bylo juz calkiem inaczej:)

a ja chcialabym sie dowiedziec Mnie nie bolało po samym seksie wcale i raczej nie boli, tylko podczas pierwszego wkładania może poboleć, ale to zależy od partnera, atmosfery, rozluźnienia - im to będzie lepsze tym ból mniejszy albo wcale. Dobra jest lampka wina :P

Gość a ja chcialabym sie dowiedziec
dzieki za odpowiedzi, ja co prawda jestem juz po pierwszym drugim i trzecim razie.. ale za każdym razem wydaje mi się że ból wcale się nie zmniejsza :( zaczynam się bać, że coś ze mną nie tak..

może jesteś za bardzo spięta i do tego jak zaczynasz się kochać to myślisz o tym bólu i przez to też Cię może boleć.

Gość malaczarna1990
bardzo mozliwe :( nastepnym razem wlacze jakas muzyke, zapale świeczki i wypije lampke wina- mam nadzieje ze pomoze mi sie rozluznic. :)

A co ja mam powiedzieć, jak u mnie "pierwszy raz" trwa już półtora roku? Za każdym razem mnie skręca z bólu a przyjemności zero, i to nie wina mojego chłopaka tylko moja. Leczę się z depresji, zaczęłam nawet niedawno palić :( Lunaaaaa chodzi o to że ja u tego typa byłam prywatnie, dał mi "gratis" próbkę żelu do mycia okolic intymnych i kazał przed stosunkiem aplikować ten żel do środka. Ja potem przeczytalam na opakowaniu "tylko do użytku zewnętrznego". Koleś porażka, najbardziej się boje że trafię znowu na kogoś niekompetentnego, znowu wydam pieniądzę za wizytę i wyjdę z depresją i nierozwiązanym poglębionym problemem :( Jutro chyba jednak do kogoś sie zapisze bo psychicznie już tego nie wytrzymuje

malaczarna1990 Mnie tylko boli czasem przy samym pierwszym wejściu, jak była jakaś dłuższa przerwa nie kochania się. Na pewno będzie w porządku, nie mysl o tym, a poczujesz przyjemność płynącą z seksu ;) :D

Gość sshhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111112222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333334444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444455555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ FLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDD FLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD F L O O D

ja piłam wino litrami i niestety nic nie pomogło. Ból może mniejszy ale przyjemności żadnej. Widocznie jestem chora na jakąś oziebłość tam w środku, i natura pozbawiła mnie punktów erogennych TAM. Mnie nawet przez ostatnie pół roku cholernie boli dotyk sutków i łechtaczki. Tragedia, nikomu nie życzę, największemu wrogowi nawet.

Dziś ide do ginekologa. Mama mnie umówiła niestety z facetem. Podobno dobry lekarz ale ja mam obawy. Jak z nim rozmawiać? Otwarcie powiedzieć o wszystkich problemach? W końcu to nie seksuolog. Czy on może mi pomóc?? Wstyd przyznać ale mam 25 lat a to moja druga wizyta u gina w życiu :( Nie wiem jak gadać z facetem o problemach seksualnych i czy jest sens, czy mnie nie wyśmieje :(

jesli cie wysmieje tzn że coś z nim nie tak. powiedz mu że ostatnio podczas stosunku cie boli, byłaś u ginekologa i powiedział to i tamto. i już. no chyba że wolisz się męczyć, twój partner musi wiedzieć jeśli sprawia ci ból.

On wie. I dlatego bardzo rzadko to robimy, czasem nawet co 2 tygodnie, czasem rzadziej. Wyobrażasz sobie? I ostatnią rzeczą jaką teraz potrzebuje to złośliwości, zapewniam Cię że z dentystą nie mam problemów. A ginekologa się boje jak ognia bo mam niemiłe doświadczenia z pierwszej wizyty. Ten do którego dzisiaj idę to jakiś starszy pan, podobno doświadczony dobry ginekolog więc może mi pomoże. Liczę bardzo na niego. Bo psychicznie nie wytrzymam tego że jestem gorsza od innych kobiet.

ja się nie znam ale do ginekologa pierwszy raz powinno się iść w wieku np 16 lat? tak kontrolnie. a nie dopiero w wieku 25. ak co 2 tyg a spicie razem albo sie widujecie codziennie to koleś dostanie pierdolca prędzej czy później abo cie zdradzi lub zostawi

Gość smells like 90
Co zrobić? Zmienić ginekologa?

Gość smells like 90
25 lat i druga wizyta? Hehehehe

Gość calineczkaaaa11
_Kala_ - ja mam ten sam problem, i niestety lekarz ginekolog nic na to nie poradzi. Bylam juz u wielu i kazdy pokolei mowil , nic pani nie dolega , budowa jest w porzadku, to kiedys minie.... ale kiedy jak przez ten ból bałam sie współżyc. W koncu trafilam do jednej pani ginekolog któej opowiedzialam o swoim problemie, zbadala mnie i stwierdzila ze budowa jest w porzadku, ale postanowila ze wprowadzi mi palca tak jak facet czlonka, i okazalo sie , że napinam miesien samoczynnie odrazu po wprowadzeniu palca, i tak samo jest gdy partner wchodzi we mnie, nauczyla mnie rozluźniac ten miesien. a przede wszystkim kazala aby przed sexem partner kilka minut pieścił palcami, rozciagal . i to pomoglo!!

problem w tym że partner mnie pieści całuje rozciąga i nic. Pije wino, też nic. Ja już nawet orgazmów nie mam od prawie roku, czy to sama robie czy z partnerem, a jak mam to słabizny lekko wyczuwalne. Najwyżej skończe w psychiatryku.

Gość smells like 90
może facet ma za duży sprzęt.