Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijka11111

Jak zwykle problem z facetem!

Polecane posty

Gość lilijka11111

Jak to często w życiu bywa facet, który za pewnie czuje się w związku (lub wręcz przeciwnie- ma go gdzieś) zaczyna odstawiać numery. Chciałam zapytać was co sądzicie o takiej sytuacji. Mój facet mówił mi jakiś czas wcześniej, że będzie szedł do znajomego naprawić coś tam w swoim samochodzie i w podzięce za pomoc kupuje flaszkę. Przychodzi niedziela no i on oznajmia lekko że wybiera się dziś do niego. Na co ja \"Ok!, ja idę do koleżanki robić projekt\". Gdy byłam u niej i minęło kilka godzin obie stwierdziłyśmy, że lepiej będzie jak skończymy to dziś by mieć już to za sobą. Więc dzwonię do swojego mena i mówię mu ładnie \"Cześć\" na co on odrazu \"No chyba nie jesteś już w domu???!!!\". Odpowiadam, że mam dużo pracy i wyjdę od koleżanki ok 21. Na co on prycha mi do słuchawki ironizując \"Dużo pracy... pewnie drugą flaszkę już obalacie\". Powiedział to jakimś takim \"głupawym\" tonem a ktoś się w tle śmiał cicho. No więc już ciśnienie mi się podniosło. Pytam komu tak wesoło. Zaczął mówić do mnie jak 15-latek który popisuje się przed kolegą i odzywki jak do jakiejś upośledzonej. Skończyłam wiec rozmowę. Byłam wkurzona i było mi tak przykro, że dorosły gość po 2 latach bycia razem pokazał tak niski poziom. Sorry ale byłto totalny brak szacunku . Do domu wrócilam lekko przez 22. Go nie było. Poszłam więc się kąpać a gdy wróciłam zastałam go rozwalonego na łóżku i udającego że śpi. Pomyślałam tylko, żeby się pałował i nie będę się do niego odzywać. Dziś gdy wróciłam z pracy, poszłam prosto do kuchni dając do zrozumienia, że puściłam focha. Przyszedł po godzinie pytając czy coś gotuję (!!!). Powiedziałam mu co myślę o wczorajszym jego zachowaniu, że jest mi przykro jak się do mnie odzywał i że nie mam ochoty z niem gadać. Na co on się wkurzył, ubrał, zrobił sobie śniadanie powiedział kilka \"ciepłych\" słów i poszedł godzinę wcześniej do pracy. Panowie i Panie.. kto tu wg was ma prawo czuć się obrażony?

Gość lilijka11111
up

Gość kucikucikuci
ciężka sprawa

Gość lilijka11111
raczej męcząca

Gość Pustostan Psutych Słów
Dziwne

Gość lilijka11111
Jak w ogóle mam się zachować?

Gość lilijka11111
??????????????????

Gość lilili2
Zabij drania

Gość ekhmmmmmmmmm
ale co on własciwie takiego powiedział bo nie rozumiem focha??:o

Gość ola1979k
rany,ale palant

Gość elizak
jak dla mnie to był zart pijanego faceta, ktory probowal byc smieszny. troche mu nie wyszlo i tyle. jesli to byl pierwszy raz to wlaciwie moglas odpuscic robienie sceny przez tel i pogadac z nim nastepnego dnia. teraz sytuacje masz trudna, bo zareagowalas jak zareagowalas, a on tez jak widac nie ma zamiaru sie do niczego przyznac, bo nie ulega watpliwosci, ze skoro czujesz sie urazona, to jego zachowanie nie bylo fair. i nie mam pojecia co zrobic, bo kolejna rozmowa doprowadzi do klotni, a milczenie nie jest zadnym rozwiazaniem.

Gość fdfd
Ile on ma ,17 lat?

Gość lilili2
Foch jest bo: 1. Zamiast normalnie powiedzieć, że idzie napić z kolegą to powiedział, że wódka jest w podzięce (nie było mowy, że będą ją obalać we 2) 2. Nie zacytuję go teraz, ale popisywał się przy koledze rozmawiając ze mną.

Gość lilijka11111
:D dzięki lilili2 za odp i won od kompa bo ja ciebie zabiję a nie jego

Gość ekhmmmmmmmmm
ale dlaczego uważasz, że wódka nie była w podzięce? Może mu naprawił auto i faktycznie zaniósł w podzięce. Ale chyba nie myślałaś, że jak facet niesie wódkę w podzięce to się nie napije z kolega? :) Przecież to normalne:) I też uważam, że był to żart pijanego. Nie wiem o co strzeliłaś focha, doprawdy. Chyba jakaś przewrażliwiona jesteś:o

Gość ekhmmmmmmmmm
eeee...rozmawiasz sama ze sobą?:o

Gość lilijka11111
No więc on na 27. I mniejsza z tym że się napił (to mogę znieść bo zdarza się naprawę rzadko). No ale czy nie zabolało by was jeśli wasz partner odzywa się do was w sposób, że jeśli ktoś posłucha tego z boku śmieje się z tego?

Gość lilijka11111
Na szczęście nie mam jeszcze schizofrenii, ale za to siostrę i obie studiujemy zarządzanie siecią. W ramach praktyki bawimy się w hakerów.

Gość ekhmmmmmmmmm
jeśli gadał śmieszne rzeczy to się ktoś śmiał:o Nie rozumiem co jest takiego strasznego w zdaniu, że pewni obalałyście druga flaszkę:o Chyba faktycznie jesteś przewrażliwiona i nie masz dystansu do siebie:o

Gość lilijka11111
Nie wydaje mi się, żeby to że powiedziałam iż mam dużo pracy i wyjdę od koleżanki o 21 było śmieszne, potem już nic nie mówiłam. No może na końcu, że widzimy się w domu

Gość lilili2
Też cię kocham :* zmywasz naczynia

Gość ekhmmmmmmmmm
czy w takim razie było to tak smiertelnie poważne, że musiałaś strzelić focha bo się z tego zaśmiał??:o

Gość ziomuś7thc
za takie pierdoły się obrażać? Dziwne