Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Ha!

Polecane posty

Gość ale ja ci ich nie składam
:classic_cool:

Ja też sie miałam odchudzać ;D Czasem mi się zachce poćwiczyc przed telewizorem (lepsze to niz nic). Również powiinam mniej żreć. Ale nie potrafie wieczorem zrezygnowaćz kolacji i kafeterii :classic_cool:

Gość marrcos
wiem rusko co to 3 swiat...robie to dla podkreslenia konrastu ze co bys nie zrobila nigdy nie bedziesz polka, wlasciwie ty nikim nie jestes....jak sierota bez rodzicow...jestes pochodzenia bezdomnego..niecierpie ruskow i juz! a mieszkasz w pl to sie tym nie chwal bo okupujesz niepotrzebnie miejsca, DZIEKI BOGU moja laska to normalna polka, fajna sympatyczna, ruski to falszywe kurrwiska...taka prawda a tobie to szczegolnie z ryja bije, zreszta masz niezbyt ladnego ryja brzydka nie jestes ale ladna bardzo tez nie masz ryja skurczonego jak kura i nad ustami dwie kreski wyrysowane tak wyraznie ze bardziej sie nie da...tak jak mowie oferuje ci prace na bazarze mamy do sprzedania swiatelka i rozne migotelka, ponadto okulary z plastikowymi szkielkami i gry mario bros i mysle ze z twoja morda to pojda jak cieple buleczki...haha musze to lasce pokazac bedzie zla za slownictwo ale jak jej twojego ryja pokaze to wymieknie, a i podobasz sie samym prawiczkom haha

kabelkek - pomijająć to że nie wierzyłam że jesteś facetem to wmyślach chodziły mi sjeszcze takie straszne myśłi że jesteś np cenzorem tu, na kafe :D

Gość zima dobra rada
eee no gratuluje i powodzenia! ja też się odchudzam:o...ustawicznie:P

Gość enamorada nie jaraj
tyle zielska bo zle wplywa na twoj mozdzek:o