Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotowiśnia

Kiedy on da sobie spokój?

Polecane posty

Gość bierz go
człowiek i praca jak każda. facetowi się dzwię, bo taniej i wygodniej pójść na zwykłe dzifki za pieniądze. ale co kto lubi.

Gość snok1980
nigdy mu nie przejdzie....., jedyne rozwiazanie ze spotka kogoś kto go pokocha, powinnas mu powiedzieć spierdalaj, naprawde tak bedzie najlepiej, niech Cię nie idealizuje

Gość ksdhuoe
powiedz mu, że nie chcesz byc z kimś, komu nie zależy na tym, zebys ty byłaszczęśliwa. Bo przecież on tylko chce, zebyś była, nie? Nie chce, zebys go kochała, tylko żeby mógł cię mieć zawsze dla siebie.

Gość Kotowiśnia
Bierz go - jesteś sfrustrowany/a a może zazdrosny/a...? Twój komentarz jest nielogiczny. W końcu ja i tak z nim sypiam i nie musi mi za to płacić :P Smoku, a może jednak przejdzie? Trudno uwierzyć, że kocha, po zaledwie roku znajomości, a twierdził tak po 4 miesiącach od naszego poznania, było to nasze 2 spotkanie (czasem rozmawialiśmy na GG). Myślę, że to zauroczenie. Ksdhuoe, on twierdzi, że jednak chce, bym była szczęśliwa, i że się dostosuje...

Gość Zazdroscicie bo was nikt nie
chce i nikt wam nie proponowal ze bedzie wam gotowal, bylebyscie z nim zamieszkaly :P