Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawoszka11999

Jak wam się podoba moja suknia?

Polecane posty

Gość Kawoszka11999

Proszę o szczere opinie:)

Gość worek jakis
jw

Gość Kawoszka11999
A cos konkretniej jest z nia nie tak czy tak po prostu?

Gość suknia jak suknia
Dla mnie taka sobie, ale faktem jest, że figurę masz Dziewczyno fajową i we wszystkim będziesz dobrze wyglądać ;) Biuścik zwłaszcza piękny i talia! ;) Najlepszego na nowej drodze życia ;)

Gość sponsoring dla ciebie
DRAMAT

Gość asdffffffffffff
bardzo ladna, choc niezbyt wyraznie widac, i nie wiem czy gora nie jest zaszeroka? ale to moze byc tylko takie zludzenie;) mi sie podoba

Gość worek jakis
wisi na tobie dziwnie, nie wiem czy ona jest niedopasowana ?????????? czy do przeróbki , po prostu dziwnie w niej wyglądasz

Gość ammmerrica
madzia?

Gość Kawoszka11999
Hm...akurat myslalam, ze lezy dobrze, pytalam bardziej o model:P. Ale dobrze wiedziec, moze da sie zmniejszyc:)

Gość jfcvjgcjv
tragiczna, już mówię co, po pierwsze gorset bardzo odstaje na dole, po drugie gorset wygląda na od innego kompletu niż spódnica, po trzecie masz spódnice i gorset a nie suknię, po czwarte czemu nie masz tego razem jeśli spódnicę masz taką żadną i spokojnie mogłaby się utrzymać na gorsecie, bluzka i spódnica może jeszcze na gumce eeeee nie czułabym się jak w sukni ślubnej, po piąte strasznie biedny jest ten strój, po szóste wyglądasz w niej jak za karę

Gość Kawoszka11999
Po pierwsze, to jest suknia, a nie spodnica i gorset. Po drugie, tylko na tym zdjeciu daje wrazenie, jakby odstawal. Po trzecie, zanim zaczniesz komentowac cos, moze spytaj o konkrety, zamiast ciskac jadem.

Gość jfcvjgcjv
nie ciskam jadem, pytasz o opinię odpowiadam co widzę, wstaw inne zdjęcie w takim razie, na tym widze to co widzę, sama teraz wybieram suknię więc wiem na co zwracać uwagę, nie moja wina, że spodziwałaś się ochów i achów a ja powiedziałam co jest w nie fatalne, zrobisz co zechcesz, z tobą ślubu nie biorę

Gość takasobie tuja
sukienka sliczna;) ale jak ktos wyzej wspomnial sprawia wrazenie za duzej... moze tylko na zdjeciu nie wiem;) wygladasz strasznie chudziutko w niej... najwazniejsze zebys ty sie dobrze czula;) co mysli reszta ma najmniejsze znaczenie;) wszystkiego naj;)))

Gość jfcvjgcjv
jeszcze raz obejrzałam twoje zdjęcia, dokładnie, pytasz jak nam się podoba - odpowiadam nie podoba mi się nadal z tych względów co wyżej

Gość za duza jest na Ciebie
ale jakz mniejszysz bedzie dobrze...ładna fryzura makijaz i ddatki i bedzie dobrze:)

Gość Kawoszka11999
Nie, jest biała. Takie zdjęcia akurat, nie mam innych. Może faktycznie zmniejszę...chociaż myślałam, że jest ok. A chuda jestem i pewnie będę:)

Gość Kawoszka11999
W każdym razie widzę, że będę miała problem ze sprzedaniem jej:P. Najwyżej będę miała pamiątkę:)

Gość tangomilongaa
jest za długa, dość brzydka w dodatku

Właśnie czasem tak zdjęcia wyjdą dziko. Tylko tzytzki bardziej do przodu wypnij i od razu się poprawi sylwetka.

Gość takasobie tuja
;)) nio... popatrz na tym pierwszym zdjeciu, tak jakos... wisi... albo sie troszke utucz do slubu;P hehe;)) jak pytasz o zdanie to tak jak mowie... ciut zmniejszyc zeby tak nie wisiala;)) ale i bez tego jest slicznie;)

Gość eeeeeeeenergia
Mi sie kompletnie nie podoba,nie dlatego ze jest brzydka ale dlatego ze takich jest tysiace. Taka nudą wieje ze nie wiem. Sama sie rozgladam juz za suknia dla siebie i na serio od reki Ci znajde ze 100 ciekawszych dla Ciebie. Wyglada jak byś po kims w komisie kupiła za 500zł. Przepraszam,nie chce Cie urazić ale taka jest moja ocena. I pisanie o tej kiecce jest bez sensu,bo ona po prostu jest i tyle.

Gość bajeczna
jest ładna. ale w moim typie sa raczej inne.

Gość Kawoszka11999
Na 3 zdjęciu też za chudo? Kurcze...a ja jeszcze napewno schudnę ze stresu...grrrrr....

Gość kamila to ja
właśnie wygląda jak z komisu, może nawet z lombardu, nie wiem jakby musiało mnie przycinsąć żebym kupiła taką sukienkę, jak ktoś wyżej wspomniał wygląda jak gorset ze spódnicą, jest brzydka nie oszukujmy się

Gość eeeeeeeenergia
i dół źle skrócony..przynajmniej tak wyglada. Taka góra jakaś taka niedopasowana do spódnicy. Ładna jesteś dziewczyna i chyba ta suknia odbiera Ci tylko urade zamist dodać. Jesteś szczupła i powinnas myslec o kroju "syreny" wg mnie!

co za różnica czy to gorset ze spódnicą czy jednoczęściowa suknia? suknia to suknia i tyle. Fakt, dół trochę odstaje, wydaje się za długa. Jest całkiem niezła, nie powala ale też i nie straszy a to już dużo. Figurę masz śliczną a ładnemu to we wszystkim ładnie.

Gość takasobie tuja
na trzecim zdjeciu lepiej;)) jedyne co to ten przod tak troche odstaje i przez to podejrzewam sukienka sie moze dziwnie ukladac z przodu dajac taki efekt ze jest za duza... hm... tak mysle